Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid offentliggjorde tirsdag at Spanias landslagssjef Julen Lopetegui overtar som klubbens nye hovedtrener etter VM.

Om det er en bra ting eller ikke for Cristiano Ronaldo er foreløpig usikkert.

For ifølge Sports Illustrated har Julen Lopetegui tidligere gjort det klart at han mener Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldos nemesis, Lionel Messi, er verdens beste fotballspiller.

– Messi er historiens beste
I den debatt om hvem som var best av Ronaldo og Messi så sent som i november ifjor, var Lopetegui krystallklar i sitt svar.

– Messi er den beste spilleren i historien, sa Lopetegui.

Og slo fast:

– Men han har ekstraordinære spillere rundt seg og en trener som gir ham et ekstra pluss, mente han, ifølge TyC Sports.

Året før valgte Lopetegui å gi sin stemme til Messi fremfor Ronaldo i den prestisjetunge Ballon d'Or-kåringen.

Usikker fremtid for Ronaldo
Ronaldos fremtid i Real Madrid er foreløpig usikker. Etter å ha vunnet Champions League-finalen med Real Madrid for andre året på rad, uttalte nemlig den portugisiske stjernen seg svært kryptisk om sin fremtid på Berbaneu.

– Det var veldig fint å spille for Real Madrid, uttalte han blant annet.

Selv om fremtiden til Ronaldo kan være enda mer usikker etter ansettelsen av Lopetegui, mener TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller at Real Madrid har gjort et utmerket trenervalg.

– På landslaget har han satset på angrepsspill, relasjoner og bygge opp spillernes tro på og lyst til å spille landslagsfotball. Han tør også bruke unge spillere. Tidligere har Real vært forbundet med mer kjøp enn utvikling. Kanskje de nå kan overta den rollen fra Barcelona, som tidligere var kjent for å utvikle egne spillere, men som nå er mer et kjøpende lag, sa blant annet TV 2-eksperten.