PÅ RUSSISK JORD: Åge Hareide og Danmark ankom fotball-VM i stil.
PÅ RUSSISK JORD: Åge Hareide og Danmark ankom fotball-VM i stil. Foto: Jonathan Nackstrand/AFP

Hareides første personlige sponsoravtale: – Jeg skal ikke synge

Danmarks landslagssjef kommer også med svar på sin siste kritikk mot pressen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Åge Hareide og Danmark er på plass i Anapa, og selv om dansk presse tapetserer sine nettaviser med negative oppslag rundt Hareides siste utblåsing, er nordmannen mer populær enn noensinne.

For første gang i sitt liv har han inngått en personlig sponsoravtale, men selv om han nå er blitt ambassadør for kostholdsprodusenten VitaeOPro, blir det lite sang fra trenerveteranen med det første.

– Jeg tror ikke jeg skal synge, for det er ikke min sterke side altså, ler Hareide.

De som hadde gledet seg å til å se Hareide ta over stafettpinnen etter Håvard Bakke, blir dermed skuffet. Hareide bekrefter imidlertid at det ikke var vanskelig å takke ja til tilbudet fra produsenten.

– De inneholder så interessante ting at jeg bruker det selv. Det synes jeg har vært positivt for meg. Derfor var det heller ikke så vanskelig for meg å skrive under en avtale med dem, sier Hareide til TV 2.

Svarte på presse-utbrudd
​Tirsdag samler nordmannen sitt danske landslag til den første treningen på russisk jord, og det er ingen tvil om at stemningen er god i den danske troppen.

Allikevel har det i dansk presse blitt skrevet mest om de negative kommentarene som fulgte i kjølvannet av lørdagens 2-0-seier mot Mexico i generalprøven. Da kom Hareide med kritikk i retning den danske presse.

– Jeg var bare irritert, men det var jeg i ett sekund og så er jeg ferdig med det. Pressen må få skrive det de vil. Av og til sier jeg fra hvis pressen stiller spørsmål litt utenfor det man forventer. Men jeg må bare forholde meg til det uansett, så det går fint.