Den franske sportsavisen L'Equipe melder at Monaco og Atlético Madrid er enige om en overgang der midtbanestjernen Thomas Lemar (22) skifter beite til den spanske hovedstaden. Lemar er for tiden med den franske VM-troppen i Russland. Han er blitt sterkt linket til en rekke engelske storklubber, som Liverpool, Arsenal og Chelsea.

Gianluca Di Marzio melder at RB Salzburgs Valon Berisha er nær en overgang til Sampdoria i Serie A.

Det er franske RMC som melder at Real Madrid har tatt kontakt med André Villas-Boas om den ledige trenerjobben i klubben etter Zinedine Zidane trakk seg.

Villas-Boas hadde sin foreløpig siste jobb som trener i kinesiske Shanghai SIPG, men har tidligere ledet Porto, Chelsea, Tottenham og Zenit St. Petersburg.

Det ville vært en mildt sagt overraskende ansettelse for klubben som har vunnet Champions League tre sesonger på rad.

Real Madrid kunne glemme Tottenham-manager Mauricio Potchettino, som nylig signerte ny langtidskontrakt med London-klubben. Det samme gjorde Harry Kane, og nå kan Dele Alli bli den neste. Ungguttens nye kontrakt vil sikre ham en ukelønn på drøyt 1,1 millioner kroner, skriver London Evening Standard.

Ifølge Sky Sports er det lite sannsynlig at Liverpool klarer å få tak i Roma-keeper Alisson, mens Daily Mirror skriver at Merseyside-klubben er klar til å gjøre et fremstøt på Stokes Xherdan Shaqiri når Sveits er ute av VM.

Napolis midtbanespiller Jorginho sier at han trives i Napoli, men flørter samtidig med en overgang til Manchester City, melder TuttoMercato.

Fiorentina har satt en prislapp på drøyt 700 millioner kroner for Federico Chiesa for å skremme bort Premier League-klubbene Liverpool, Manchester City og Manchester United, skriver Gazzetta dello Sport.

Arsenal er i samtaler med Sampdoria om en overgang for den uruguayanske VM-spilleren Lucas Torreira, ifølge Daily Mail.

Den engelske U21-landslagskeeperen Dean Henderson har fortsatt ikke forlenget med Manchester United. Chelsea og Arsenal lurer i kulissene, skriver Daily Mail.

Manchester United er klare til å betale nærmere 600 millioner kroner for Tottenham-stopper Toby Alderweireld, melder The Sun. Manchester Evening News skriver imidlertid at klubben ikke er overbevist om at belgieren er rett mann. Derfor vurderer de nå andre kandidater til stopperplassen.