MYE MAT: Messi og de andre argentinske stjernene får spesiallaget mat fra hjemlandet under VM i Russland.
MYE MAT: Messi og de andre argentinske stjernene får spesiallaget mat fra hjemlandet under VM i Russland. Foto: Vasily Maximov

Argentinas landslag tar med seg tre tonn med mat til Russland

Lionel Messi og de andre stjernene på Argentinas landslag kommer ikke akkurat til å savne hjemmelaget mat fra hjemlandet under VM i Russland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vinner Argentina VM? Lever dine VM-tips her!

Det argentinske landslaget planlegger åpenbart å bli værende i Russland i lang, lang tid.

For ifølge en reportasje i anerkjente Sports Illustrated har Det argentinske fotballforbundet (AFA) med seg tre tonn med mat fra hjemlandet på flyet til Russland.

Fotballforbundet i Argentina har samtidig ansatt ekstra egne argentinske kokker som vil tilberede maten på hjemmelaget vis til stjernene.

– Det argentinske landslaget har med seg tradisjonell mat fra Argentina. Biff, grisekjøtt, melkeprodukter og marmelade. De tar med seg tre tonn med mat produsert i Argentina til VM-leiren i Bronnitsy. Kokkene som skal tilberede og lage maten fra Argentina har allerede ankommet Bronnitsy, opplyser Argentinas ambassadør til Russland, Ricardo Lagorio, til nyhetsbyrået TASS.

PÅ PLASS I RUSSLAND: Messi og de andre argentinske stjernene.
PÅ PLASS I RUSSLAND: Messi og de andre argentinske stjernene. Foto: Vasily Maximov

Det er ikke bare maten som skal sørge for at Lionel Messi, Sergio Agüer, Gonzalo Hugain, Paulo Dybala og de andre stjernene skal føle seg hjemme i Russland.

Klubbens VM-leir i Bronnitsy – som ligger rundt 25 mil fra Moskva – regnes som et av de flotteste sportsanleggene i Russland.

Hotellet ligger rett ved fotballbanene, og inneholder i tillegg til svært luksuriøse hotellrom et svært svømmebasseng med OL-størrelse, flere boblebad, tre ulike saunaer og egne rom for dataspilling og biljard.

Anlegget blir som regel brukt av Russlands landslag både i fotball og i andre idretter.