IKKE LIVERPOOL-KLAR: Lyon avslutter forhandlingene med Liverpool.
IKKE LIVERPOOL-KLAR: Lyon avslutter forhandlingene med Liverpool. Foto: Philippe Desmazes

Lyon: – Fekir-forhandlingene med Liverpool er avsluttet

Lyon hevder Nabil Fekir blir værende i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en pressemelding lørdag kveld hevder Lyon at forhandlingene med Liverpool har brutt sammen, og at Nabil Fekir blir værende i klubben.

– Lyon informerer om at trepartsforhandlingene med Liverpool og Nabil Fekir om Lyon-kapteinens overgang ikke har vært vellykket og at Lyon i kveld har besluttet å avslutte forhandlingene, skriver klubben på sine nettsider.

– Lyon er henrykt over at kapteinen vår vil bli værende i klubben i 2018/19-sesongen og lede laget i Champions League, skriver Lyon.

Tidligere denne uken meldte flere britiske medier at Fekir var så godt som klar for Merseyside-klubben, men lørdag morgen tikket det inn meldinger om at den franske landslagspilleren ikke hadde bestått legesjekken.

Det er ikke klart akkurat hva som bekymrer Liverpools medisinske apparat, men Fekir pådro seg en alvorlig kneskade for tre år siden.

Det var tidligere ventet at Fekir innen kort tid ville bli Liverpool-spiller for nærmere 600 millioner kroner. Han skal ha vært enig med Premier League-klubben om en femårskontrakt, og var visstnok Jürgen Klopps førstevalg som ny offensiv midtbanespiller.

Liverpool har allerede sikret seg midtbanespillerne Naby Keïta og Fabinho fra henholdsvis RB Leipzig og Monaco for kommende sesong, mens Emre Can forlater klubben. Juventus blir trolig tyskerens neste stopp.