Sergio Ramos med stikk til Liverpool etter nye skade-beskyldninger

Sergio Ramos tar bladet fra munnen etter nyheten om Karius' hjernerystelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag kom nyheten om at Liverpool-keeper Loris Karius spilte deler av Mesterliga-finalen mot Real Madrid med hjernerystelse, trolig påført etter en duell med Sergio Ramos.

Den spanske midtstopperen kom også i hardt vær etter at Mohamed Salah ble skadet i skulderen og måtte ut en halvtime ut i kampen.

Mange mente at Ramos bevisst skadet den lille egypteren.

Men ingen skal si at Sergio Ramos er konfliktsky. Istedenfor å tone ned debatten, velger spanjolen å kaste bensin på bålet.

– Herregud, de har virkelig viet denne Salah-greien mye oppmerksomhet, sier han ifølge det spanske nyhetsbyrået AS.

– Jeg ville egentlig ikke snakke om det, fordi alt blir forstørret. Jeg ser godt hvordan det skjedde. Han tar tak i armen min først og jeg faller til den andre siden. Skaden skjedde med den andre armen og likevel sier folk at jeg tok et judogrep på ham.

Real Madrid-stopperen har også fått med seg nyheten om Karius' hjernerystelse. Han kan ikke dy seg fra å komme med et stikk til Liverpool-spillerne.

– Etter at målvakten sa at jeg slo ham ut etter en duell, så er det eneste som mangler at Firmino sier at han ble forkjølet fordi en dråpe av min svette landet på ham.

– Salah kunne spilt videre

Ramos bedyrer at han for lengst har beklaget til Salah etter duellen. Han mener likevel at Liverpool-angriperen kunne spilt videre.

– Jeg snakket med Salah gjennom meldinger og han følte seg ganske bra. Han kunne ha spilt videre hvis han hadde fått en injeksjon for andre omgang, jeg har gjort det noen ganger, sier 32-åringen til AS.

Midtstopperen har etter hvert opparbeidet seg et dårlig rykte blant fotballfans, og han blir beskyldt for å være både usportslig og ufin på banen. Selv mener han at hans dårlige rykte er ufortjent.

– Når Ramos gjør noe, så henger det ved litt lenger. Jeg vet ikke om folk ser annerledes på meg fordi jeg har vært i Madrid så lenge og vunnet så mye.

Ramos forbereder seg nå til VM i Russland med Spania og åpningskampen mot Portugal fredag 15. juni. Det er ennå usikkert hvorvidt Mohamed Salah vil rekke VM etter skaden han pådro seg i Mesterliga-finalen.