Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden Patrick Vieira forlot klubben i 2005 har Arsenal savnet en midtbanegeneral, en sjef sentralt på banen. Cesc Fabregas gjorde savnet av Vieira mindre en periode, men spanjolen var på ingen måte en duellspiller av Vieiras kaliber.

Nå har London-klubben funnet mannen som skal løfte laget tilbake i Champions League. Og han kommer attpåtil gratis.

Marouane Fellainis representanter har vært i innledende samtaler med Arsenal. Nå er The Gunners klare til nye og mer seriøse forhandlinger med Fellaini-leiren.

30-åringen fra Belgia har lenge vært en Emery-favoritt. Arsenal nye hovedtrener prøvde å lokke Fellaini til PSG, men da gikk en overgang i vasken. Nå ser det ut til at Emery endelig får på plass brikken som skal hjelpe Arsenal nærmere Premier League-tittelen.

Fellaini-interessen er en del av et større bilde. Emery vil ha flere rutinerte spillere for å bedre aldersbalansen i Arsenal-troppen. Sokratis Papastathopoulos og Juventus-backen Stephan Lichtsteiner er også på ønskelisten til Emery.

Riyad Mahrez er fortsatt Leicester-spiller, men det er nok bare til å belage seg på en ny sommer med rykter rundt algerieren. Manchester City skal fortsatt være interessert, og unggutten Patrick Roberts kan bli involvert i en handel. 21-åringen har nylig vært utånt til Celtic. Det skriver Daily Telegraph.

Ifølge Sky Sports vil den portugisiske backen Diogo Dalot gjennomgå den medisinske testen hos Manchester United denne uken. Det betyr at en overgang er svært sannsynlig for den 19-årige Porto-spilleren.

Liverpools Sadio Mané skal ha blitt enig med Real Madrid om de personlige betingelsene, men det var før Zinedine Zidane bestemte seg for å forlate managerjobben. Det hevder France Football. Nå er det svært usikkert om overgangen blir noe av.

Og Zidane-exiten kan få flere konsekvenser for Real Madrids overgangsommer. Det kan være godt nytt for Chelsea-fansen. Det var nemlig den franske manageren som var den største pådriveren for å hente Eden Hazard til den spanske hovedstaden. Det hevder London Evening Standard.

Alexander Sørloth måtte stort sett finne seg i å være bak Christian Benteke i spisskøen hos Crystal Palace. Belgieren ble mandag vraket fra Belgias VM-tropp, og nå er fremtiden hans i London-klubbben også usikker. Ifølge London Evening Standard vurderer klubben å selge angriperen.