Kaptein Kane scoret i England-seier

Harry Kane viste scoringsform foran VM-starten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

England - Nigeria 2-1

Gareth Southgate har valgt Harry Kane til Englands kaptein under VM. Lørdag takket han for tilliten da han scoret 2-0-målet i seieren mot Nigeria på Wembley.

Sportsnyhetene: Se scoringen i videovinduet øverst.

Gary Cahill stanget inn 1-0 på kraftfullt vis etter et hjørnespark tidlig i kampen. Fem minutter før pause doblet kaptein Harry Kane ledelsen da han prikket inn 2-0 fra utenfor sekstenmeteren. Det var angriperens landslagsmål nummer tretten.

Vertene dominerte i den første omgangen, men fikk seg en kalddusj like etter hvilen.

Arsenal-spiller Alex Iwobi reduserte for gjestene kun ett minutt ut i andreomgang. Den tidligere Lyn-spilleren Odion Ighalo smalt et skudd i stolpen, men på returen var Iwobi sikker.

Det engelske overtaket var ikke like stort i den andre omgangen, men det kom aldri noen nigeriansk utligning. Dermed kunne engelskmennene juble i sommervarmen i London.

– Det var en god seier mot et tøft lag. Vi var strålende i den første omgangen og skapte mange sjanser. I andre omgang scoret de og det satte press på oss, men vi kom tilbake og beholdt ballen. Jeg følte meg på mitt beste. Det var flott å score, det er alltid fint for en spiss og nå ser jeg frem til neste kamp, sa Kane til ITV.

Englands siste test før VM-start er torsdagens hjemmemøte med Costa Rica.

I VM spiller England i gruppe med Panama, Tunisia og Belgia.

Nigeria er i gruppe med Kroatia, Island og Argentina.