Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

​Se episoden i videovinduet øverst!

Det kokte over for angriperen Cenk Tosun etter en times spill i privatlandskampen mellom Tyrkia og Tunsia i Genève fredag.

Den tyrkiske Everton-spilleren gikk av banen mens ballen fremdeles var i spill. Tosun hadde klar retning mot tribunen, men ble holdt igjen av lagkamerater og trenerapparatet på sidelinjen.

Cenk Tosun holdt en rett og flat hånd mot strupen og begynte å rope opp mot tribunen. Lagkameratene klarte ikke ordentlig å roe ned landslagskapteinen.

Nettstedet Turkish Football skriver at de får opplyst via Det tyrkiske fotballforbundet (TFF) at Tosuns far og onkel, var til stede på tribunen under kampen, skal ha fått kastet bluss etter seg. Det skal ha utløst raseri fra den tyrkiske landslagskapteinen nede på gressteppet.

TFF sendte egne sikkerhetsvakter opp til Tosuns familie på tribunen for å hindre ytterligere bråk.

Opptrinnet endte med rødt kort for Torsun, som gikk i garderoben uten store protester.​ Spissen hadde tidligere i kampen sendt Tyrkia i ledelsen på straffespark.

Tunsia, som er i VM-gruppe med England, Belgia og Panama, snudde til 2-1, men på overtid utlignet Caglar Soyuncu til 2-2. Da ble banen stormet av supportere, og dommeren valgte å avbryte kampen noen minutter før slutt.

– Dette må naturligvis få konsekvenser. Nå er ikke dette lenger en lekestue fot fotballkampen, men en lekestue for fotballsupportere, sa TV 2s kommentator Endre Olav Osnes.​

Anice Bedri og Ferjani Sassi scoret målene for Tunisia.