Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Island mot Norge på TV 2 og TV 2 Sumo lørdag kveld fra klokken 21.40.

Joshua King er førstevalget til Lars Lagerbäcks på topp, men det er usikkert hvem svensken vil ha ved Kings side.

– Jeg har ingen favoritt. Jeg spiller mitt spill. Du må venne seg til den du spiller sammen med, sier Joshua King til TV 2.

Bournemouth-spilleren mener han og Tarik Elyounoussi ligner på hverandre som spillertyper, mens de store, sterke angriperne Bjørn Maars Johnsen og Alexander Sørloth har samme kvaliteter. I tillegg er Ola Kamara inne i varmen.

– Hvilken type får frem det beste i deg?

– Det er et godt spørsmål. Jeg må prøve å spille med alle før jeg svarer på det. Jeg har trivdes med Markus Henriksen bak meg, og Sørloth er stor og sterk, flink til å holde på ballen og flikke den, sier King, og fortsetter:

– Jeg tror jeg fungerer best med spillere som gjør den jobben jeg gjør i Bournemouth. Jeg vil ikke kalle det drittjobben, men den jobben som gjør det ekkelt for forsvarsspillerne. Jeg er rask og liker og løpe i bakrom, så jeg trives best med en spiss som kan lage rom for meg og sørge for at jeg gå i bakrom.

Denne sesongen har King spilt bak enten Jermain Defoe eller Callum Wilson.

Landslagssjef Lars Lagerbäck understreket tidligere denne uken at ingen er sikret en plass på topp for Norge. TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen mente Lagerbäck har et luksusproblem, men at King er selvskreven.

– Konkurranse synes jeg bare er gøy. Jeg forventer at jeg blir satt på benken om jeg ikke presterer. Det viktigste er at de som er i form spiller. Det blir vanskelig for Lars å velge om alle er i form, sier Joshua King.

– Jeg må sørge for at jeg er i form, og da tror jeg at jeg kommer til å spille, legger han til.