PSG - Chambéry 30-26

PSG rotet bort mulighetene i Champions League. De trengte en ligatittelen for å få en positiv ende på sesongen, og seier mot Chambéry ville sikre dem gullet foran Montpellier på innbyrdes oppgjør.

Selv om Chambéry på papiret skulle være lett match for stjernegalleriet til PSG, hadde de ingen planer om å la seg overkjøre. Gjestene kjempet hardt. Den tøffe bataljen førte til at Sagosen fikk to utvisninger før 20 minutter var spilt.

Til pause ledet PSG likevel 15-12.

Chambéry nektet å gi seg og utlignet raskt PSGs forsprang, men som før pause kom hjemmelaget seg etter hvert tre mål foran og halte i land seier 30-26 og ligatittelen.

Playmaker Sagosen fikk generelt røff behandling og gikk hardt i bakken ved flere anledninger, men reiste seg heldigvis hver gang. Det ble ingen stor kveld på scoringsfronten for 22-åringen. Ett mål noterte han seg for.

Dette var siste kampen til veteranstjernen Daniel Narcisse (38).

– Han er en verdensspiller som har satt sitt preg på topphåndballen i en årrekke, sa TV 2s ekspertkommentator Bent Svele.

Det neste for Sagosen nå er landslagssamling og VM-playoff mot Sveits 9. og 12. juni. Begge kampene sendes på TV 2 og TV 2 Sumo.