Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Merseyside-politiet etterforsker flere drapstrusler som skal være sendt til Liverpool-keeper Loris Karius etter lørdagens tabbekamp. Det bekrefter en talsperson overfor The Telegraph.

Den tyske keeperen og hans familie skal ha mottatt flere drapstrusler i sosiale medier etter finaletapet.

– Vi tar slike meldinger i sosiale medier ekstremt seriøst og alle identifiserte tilfeller vil bli etterforsket, sier en talsperson for Merseyside-politiet til Telegraph.

Ifølge avisen har keeperen mottatt meldinger med grusomt innhold som: «Jeg håper hele familien din dør» og «sønnen din fortjener å dø av kreft».

Men det er heldigvis ikke bare hatmeldinger den uheldige keeperen har mottatt. Det har også strømmet på med støtteerklæringer, deriblant fra både Inter og Napoli.

– En dårlig kveld kan skje alle. Andre suksesser venter på deg i livet. En klem fra alle oss i #FCIM, skriver Inters offisielle Twitter-konto.

Den 24-årige keeperen gjorde to fryktelige tabber i kampen mot Real Madrid, og tyskeren var sønderknust etter finalen.

​ ​Sportsnyhetene: Se tabbene i videovinduet øverst.

– Jeg tar det ikke for gitt
​Dagen etter kampen har keeperen selv lagt ut flere meldinger på sin Twitter-konto:

– Har egentlig ikke sovet før nå. Situasjonene ruller fortsatt rundt inne i hodet mitt igjen og igjen. Jeg er enorm lei meg på vegne av lagkameratene mine, supporterne og hele støtteapparatet. Jeg vet at jeg rotet det til med de to tabbene og at jeg skuffet dere, skriver Karius.

– Som jeg har sagt vil jeg bare skru tiden tilbake, men det er ikke mulig. Det er ennå verre at vi alle følte at vi kunne ha slått Real Madrid og at vi var med i kampen veldig lenge. Takk til våre utrolige fans som kom til Kiev og støttet meg, til og med etter kampen. Jeg tar det ikke for gitt, og igjen viste det meg hvilken stor familie vi er. Takk og vi vil komme sterkere tilbake, skriver keeperen.