Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ranheim-Molde 3-1

Se referat i Sportsnyhetene øverst.

Ranheims fantastiske sesongstart fortsetter.

Takket være en utrolig andreomgang ble Molde sendt hjem som slakt fra EXTRA Arena.

Ranheim lå under 0-1 til pause, men takket være scoringer av Mads Reginiussen, Kim Riksvold og Michael Karlsen snudde de kampen den første halvtimen i andreomgang.

Dermed beholder de tredjeplassen på tabellen.

– De fortsetter å pøse på, og de fortsetter å score mye mål. Det er gøy å se på, og det er ekstra sterkt i dag, når de lå under til pause, sier Ole Martin Årst i TV 2s FotballXtra.

– Det er vanskelig å møte Ranheim og håndtere alle bevegelsene. Det minner om Rosenborg på sitt beste, sier Jesper Mathisen.

– Molde har sikkert et par spillere i elleveren, som koster mer enn hele Ranheim til sammen, så blir de rundspilt.

Vakkert ledermål

Molde faller til åttendeplass på tabellen, og får alt annet enn godkjent av panelet.

Babacar Sarrs ledermål var vakkert, men utover det var det ikke mye å glede seg over.

– Molde-spillerne virker som forvirrede høns, sa Årst etter 3-1-målet til Ranheim.

– Ole Gunnar har noe svare for. Det er greit å tape, men det er hvordan du taper. Slik som Molde-spillerne virker nå... Det er ingen selvtillit, ingen aggresjon, ingen energi, ingen sult. Det virker som om spillerne ikke gidder. Det er det verste, sa John Arne Riise som også gjestet FX-studio.

– Ikke gode nok

Molde hadde rimelig grei kontroll i førsteomgang, og fikk også et mål annullert. Etter Reginiussens utligningsmål kom kollapsen.

– Jeg tror ikke det var det vi sa i pausen som avgjorde. Vi var klar over at de kom til å komme med mer trykk. Vi var gode i førsteomgang. Vi burde ha avgjort det da, men så var vi desto dårligere i andreomgang, sier Solskjær til TV 2 etter kampen.

– Det er mye som foregår mellom ørene til spillerne. Det er marginer, men jeg vil ikke snakke så mye om det egentlig heller. For vi er ikke gode nok. Det er jevnt i store sjanser, men vi setter dem ikke, det gjør de.

Spillerne klaget på banen etter oppgjøret.

– Vi setter ikke sjansene våre. Da vinner Ranheim, sa Molde-kaptein Ruben Gabrielsen, som var misfornøyd med kunstgresset til vertene.

– Denne banen er ikke god nok for Eliteserien, freste han til Eurosport.