Grotesk skade sjokkerer hardbarkede MMA-fans

MMA-duellen mellom Jerome Riveras og Brandon Royval var over før den egentlig fikk begynt.

Se de fæle bildene i videovinduet øverst.

Det tok bare 40 sekunder før Brandon Royval kunne juble for seier i møtet med Jerome Riveras i LFA-turneringens 39. stevne.

Da hadde han allerede jaget etter en alvorlig skadet Riveras, som pådro seg et albuebrudd i et ublidt møte med en av veggene i oktagonet.

I sekundene etter hendelsen henger armen i svært unaturlige vinkler, og selv for de mest hardbarke MMA-tilhengerne har denne skaden vekket oppsikt.

MMA-fighting.com omtaler skaden som absurd stygg.

MMAjunkie.com poengterer at albuer skal ikke henge og slenge slik.

Joe.co.uk mener det kan argumenterest for at skaden er den styggeste i MMA-historien.

Med fasit i hånd kan man si at Rivera slapp billigere ut enn det så ut til tidlig.

– Så dette er etterspillet etter skaden min i går kveld, skriver Rivera på Instagram og legger ut et bilde av en heftig hevelse.

– Jeg slo albuen ut av ledd, og fikk et lite brudd på et bein i underarmen. Dersom jeg hadde klart å dytte albuen på plass igjen og fortsette, så ville jeg ha gjort det, men dessverre var ikke det mulig. Det var bare ikke min kveld. Jeg fikk ikke utfallet jeg ønsket, men jeg vil slå tilbake sterkere enn noensinne.

SKADET: En albue ut av ledd og et brudd i radialbeinet i underarmen var konsekvensen for Riveras. FOTO: Instagram/Jerome Riveras
SKADET: En albue ut av ledd og et brudd i radialbeinet i underarmen var konsekvensen for Riveras. FOTO: Instagram/Jerome Riveras