Foto: Stefano Rellandini

Napoli-trener viste fingeren til Juventus-tilhengere

Napoli-trener Maurizio Sarri i trøbbel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Napoli-trener Maurizio Sarri viste fingeren til Juventus-tilhengere på vei inn til stadion før søndagens kamp.

– Jeg har ikke noe imot Juventus-fans, sier han.

– Jeg svarte til en gruppe mennesker som spyttet på bussen og fornærmet oss for å være napolitanere, sa Sarri etter Napolis 1-0-seier over Juventus i Torino.

I bussen på vei inn til stadion kan man se Sarri helt framme i bussen lange ut fingeren mot Juventus-tilhengerne. Treneren angret ikke på det etter kampen.

– Det store flertallet av Juventus-fans er fantastiske mennesker. Det var en på hotellet vårt jeg hadde en god latter med. Jeg har ingen problemer med Juventus-fans. Det var kun dem som spyttet mot oss og fornærmet oss for å være napolitanere, forklarer Sarri.

Allegri: Napoli er favoritter
Napolis Kalidou Koulibaly sikret søndag kveld at innspurten i Serie A blir svært spennende. 1-0-seieren gjør at Napoli kun er ett poeng bak Juventus på tabelltopp.

Juventus-trener Massimiliano Allegri mener Napoli har gjort seg til favoritter til å vinne serien.

– Napoli er favoritt på grunn av kampprogrammet. Men det er fortsatt kamper som skal vinnes. Jeg har sett mye i fotball. Alt kan skje, sa Allegri etter kampen.

Sarri: Juventus er favoritter
​Juventus møter Inter (b), Bologna (h), Roma (b) og Verona (h) i de resterende kampene. Napoli møter Fiorentina (b), Torino (h), Sampdoria (b) og Crotone (h).

Sarri er ikke av samme oppfatning som Allegri.

– Vi gjorde våre ekstraordinære fans fornøyd, men Juventus er fortsatt i tet, og derfor har nesten ingenting endret seg. Vi har fortsatt en svært liten sjanse for å ta oss forbi dem, sa han.

(©NTB)