Se City-spillerne feire ligatittelen sammen med fansen i videovinduet øverst på siden!

Idrettens voldgiftsrett (CAS) har ferdigbehandlet saken mot Manchester City og slått fast at den nybakte Premier League-mesteren ikke har gjort noe galt, melder Manchester Evening News.

Dermed blir det ingen overgangsnekt slik flere britiske medier hevdet kunne bli tilfellet etter at den argentinske klubben Vélez Sársfield klaget dem og FIFA inn for CAS.

Saken stammer fra 2016 da City vant kampen mot blant andre Manchester United og Barcelona om den 16 år gamle argentineren Benjamin Garré fra Vélez Sársfield.

Klubben mener at City opptrådte uetisk da den meget talentfulle midtbanespilleren ble kontaktet allerede som 15-åring før han signerte en kontrakt med de lyseblå kort tid etter 16-årsdagen.

– Jeg har aldri opplevd en så umoralsk handling. De tilbudte penger for å hente et 15-årig barn som er midt i utviklingen sin. Vi vet ikke hva de tilbød faren og barnet for å overbevise dem, sa klubbpresident Raul Gamez ifølge Daily Mail.

Vélez Sársfield klaget først saken inn til FIFA siden det ikke er lov til å signere spillere fra utenfor EU før de fyller 18 år. De mente også at regelen kun gjelder for spillere mellom klubber i Europa. City på sin side argumenterte med at Garré i tillegg til å være argentiner holder italiensk pass og at overgangen derfor var lovlig. Det ga FIFA dem medhold i.

Både FIFA og City ble klaget inn til CAS for saken, men nå har altså den Lausanne-baserte domstolen frikjent de to for regelbrudd.

Det er gode nyheter for City som ifølge flere engelske aviser har store planer om å styrke stallen med to til tre stjernesigneringer for å forsterke fundamentet og fortsette arbeidet med å bygge klubben til en stormakt i europeisk fotball. Manager Pep Guardiola skal ønske seg en defensiv midtbanespiller, en midtstopper og en offensiv midtbanespiller.

Tidligere er City ilagt straff av Premier League for brudd på reglene når de har signert ungdomsspillere som fremdeles var registrert for sine tidligere klubber. Overgangsnekten gjelder kjøp av akademispillere og varer i to år - fra 30. juni i år er staffen betinget.

Garré signerte proffkontrakt med City i fjor sommer og holder til på klubbens U23-lag der han har fått smake på a-lagsfotball i Checkatrade Trophy. Garrés onkel var del av Argentinas VM-vinnende lag i 1986.