Hevder United har fått Martial-nei: – Han er vanskelig å jobbe med

Anthony Martial (22) skal ha avslått Manchester Uniteds siste kontraktstilbud og ønsker seg bort.

Anthony Martial ønsker ikke å forlenge med Manchester United, melder normalt troverdige RMC. Franskmannen har bare ett år igjen av avtalen med United, og har gitt beskjed om at han vil bytte klubb.

Radiokanalen hevder at Martial ikke føler seg verdsatt i United, og at manager José Mourinho har vært kjølig overfor den tidligere Monaco-spilleren siden nyttår.

Ifølge The Independent er Mourinho interessert i å kvitte seg med Martial etter sesongen for å få på plass nye stjerner.

– Det er ingen krise. Martial er en veldig god spiller, men det er dessverre en god stund siden han var ordentlig god, sier Simen Stamsø Møller.

TV 2s fotballekspert tror Martial er en frustrerende spiller for Mourinho.

– Martial er en spiller som er vanskelig å jobbe med, og han kan gå fra gnistrende god og verdensklasse til å være helt ute. Det er noe med kroppsspråket som gjør at jeg aldri stoler på at han vil spille gode kamper. Han er altfor ujevn i prestasjonene, og han er ingen Mourinho-spiller.

Paris Saint-Germain, Atlético Madrid og Tottenham skal være ute etter Martial, skriver RMC. The Independent nevner de samme klubbene, men United skal foretrekke ikke å selge til en konkurrent i England.

– United må håpe på budkrig. PSG vil kanskje være det mest naturlige. Da sitter United med gode kort på hånden, mener Stamsø Møller.

700 millioner kroner skal være nok til å sikre seg 22 år gamle Martial.

Rapportene om Martial kommer samme dag som det ble hevdet at Marcus Rashford begynner å bli utålmodig og kan komme til å søke seg bort. Stamsø Møller mener det er stor forskjell på de to sakene.

– Manchester United har mistet noen talentfulle spillere som ikke klarte å slå til, spesielt Ángel Di María. De kan få gode penger for Martial og det kan satses enda mer på Rashford. Han er mye mer verdifull og er United-gutt, men han har mye igjen å bli god på. Etablerer han seg på et høyt nivå, så er det en mulig klubblegende i Manchester United, sier Stamsø Møller.

– Så du tror ikke Rashford begynner å bli utålmodig?

– Nei, ikke utålmodig. Det er ganske langt til å ville reise fra klubben sin. Han er vokst opp rett i nærheten av Old Trafford, og han er en av de mest populære spillerne i klubben. Da er det veldig merkelig om Manchester United skulle ønske å kvitte seg med ham, sier TV 2s fotballekspert.

Se Manchester United mot West Bromwich på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag ettermiddag klokken 17.00.