– Verste dagen i livet mitt

Tore Birger Lien inngikk et veddemål med sin egen foreleser før lørdagens Manchester-derby i Premier League, og dette skulle han angre grovt på i ettertid.

Se sangen i vinduet over!

Lørdag snudde Jose Mourinhos Manchester United 0-2 til 3-2-seier over erkerival Manchester City, men for en City-supporter ble tapet hakket verre enn for andre.

25 år gamle Tore Birger Lien, som er Manchester City-supporter, hadde nemlig gått inn i et veddemål med sin egen foreleser, Svein Olav Nyberg som er Manchester United-supporter, på Universitet i Agder.

Hvis City hadde gått av med seier måtte Liens foreleser gå med den lyseblå drakten dagen etter, mens studenten måtte stå foran hele klassen og synge Uniteds egen «Glory, glory Man United».

Kompisen Simen Espeland tenkte raskt og fikk naturligvis hendelsen filmet.

– Jeg var ganske selvsikker på 2-0, men så våknet jo Pogba også banket Smalling inn seiersmålet. Så da var det gjort, fortalte den mindre heldige City-supporteren Tore Birger Lien til TV 2.

– Det gjorde det vel ikke noe bedre at du hadde bursdag?

– Nei det kan du jo si. Det må ha vært den verste dagen i livet mitt, og det finnes ikke en verre sang å synge på bursdagen sin.

– Har du lært av feilen nå da?

– På ingen måte. For vi har inngått et nytt veddemål til neste semester da lagene møtes igjen. Vi vet ikke hva straffen skal være enda, men det skal være enda verre enn dette, avsluttet Lien.

Saken har også fått oppmerksomhet utenfor Norges landegrenser, og har blant annet blitt snappet opp av Manchesters egen lokalavis, Manchester Evening News.