Bendtner: – Jeg meldte meg frivillig

Nicklas Bendtner sprudlet i ny rolle på kanten i storseieren mot Molde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergen/Trondheim (TV 2 Sporten): Nicklas Bendtner ble flyttet ut på kanten for å gi plass til Alexander Søderlund som midtspiss i 4-0-seieren over Molde.

Dansken svarte med å score to mål, mens midtspiss Søderlund satte inn en scoring.

Se hvordan Rosenborg herjet med Molde i Sportsnyhetene øverst!

Den tidligere Arsenal-spissen røpet i mixed zone etter kampen at han selv ba om å bli flyttet ut på kanten for å hjelpe laget.

– Vi har trent på det hele uken. Det er ikke en uvant rolle for meg. Det fungerte bra på trening. Jeg og Søderlund supplerer hverandre godt. Han fikk en sjanse, og scoret mål, sa Bendtner til pressen i mixed zone etter storseieren.

– Jeg meldte meg frivillig etter et møte. Noen av mine kvaliteter er å holde på ballen, og derfor mente jeg at jeg kunne hjelpe laget i den rollen. Vi har flere strenger å spille på, fortsatte han.

– Vil du spille på venstresiden i angrepet også i kampene fremover?

– Det er et spørsmål Kåre må svare på, konstaterer dansken.

RBK-spissen var strålende fornøyd med seieren mot Molde.

– Det var en fantastisk seier, det sier seg selv. Vi holder de avtalene vi gjorde på forhånd. Og viljen og tælen hele laget spilte med var bare helt utrolig, sa dansken, som var mest fornøyd med sin andre scoring for dagen mot Molde.

– Jeg er veldig glad for at jeg kom til noen sjanser. Spesielt er jeg fornøyd med avslutningen på det andre målet, mente han.