FIKK SIN HEVN: Søndag fikk Mesut Özil sin etterlengtede hevn på politienheten i Stoke da Arsenal scoret tre i sluttkvarteret mot nettopp Stoke.
FIKK SIN HEVN: Søndag fikk Mesut Özil sin etterlengtede hevn på politienheten i Stoke da Arsenal scoret tre i sluttkvarteret mot nettopp Stoke. Foto: Adrian Dennis

Özil tok revansj mot Stoke-politiet (!) etter Arsenal-seier

Med 3-0-seieren over Stoke kunne Mesut Özil komme med et etterlengtet stikk mot politiet.

Arsenal leverte en fryktelig første omgang, men et effektivt sluttkvarter var nok da de slo Stoke 3-0 hjemme på Emirates søndag ettermiddag.

Mesut Özil var sterkt delaktig i den første scoringen da han ble felt innen for sekstenmeteren og skaffet straffen som Pierre-Emerick Aubameyang satt kontant i mål kvarteret før slutt til 1-0.

Aubameyang banket inn et mål til, før Alexandre Lacazette kom inn fra benken og fastsatte resultatet til 3-0 på nok en straffe.

Etter kampen hadde Özil funnet fram en gammel melding fra politiet i Stoke, som de i fjor sommer hadde lagt ut på sin Twitter-profil som et stikk i retning tyskeren.

– Unnskyld for at vi har vært litt sene med å svare. Vi har vært opptatt med å lete etter en savnet person ved navn Özil. Har du sett ham?, hadde Stokes politienhet svart på en Twitter-melding etter at laget hadde slått Arsenal i andre serierunde.

En Arsenal-supporter henvendte seg til politiet for å rapportere et ran, da han ikke mente at Stoke fortjente 1-0-seieren.

Det var tydelig at Özil hadde hatt denne meldingen i bakhodet en god stund, for etter søndagens seier kunne midtbanespilleren le både sist og best.

– Politiet i Stoke hjalp ikke til under ranet i fjor, så vi tok saken i egne hender. Stolt av å si at vi tok med oss tre hardtkjempende poeng, svarte Özil på meldingen som ble lagt ut i august i fjor.

Med søndagens seier ligger Arsenal fortsatt tretten poeng bak Champions League-plass etter at Tottenham slo Chelsea på Stamford Bridge senere på dagen.