Ødegaard ut med skade – Thorsby scoret

Martin Ødegaard ble liggende etter en duell, og måtte forlate banen minutter etterpå.

Martin Ødegaard og Morten Thorsby var begge å sa i søndagens Heerenveen-lag som gjestet Heracles i Eredivisie.

Bortelaget tok kommandoen fra start og var ved flere anledninger svært nære ved ta ledelsen. Kampens første scoring kom ti minutter før pause da Morten Thorsby steg til værs på et innlegg fra Arber Zeneli og stanget rødtrøyene i ledelsen.

Minutter etter doblet nevnte Zeneli ledelsen på et straffespark etter at Reza Ghoochannejhad ble felt innenfor sekstenmeteren.

60 minutter ut igjen ble Martin Ødegaard liggende etter en duell og holdt seg til foten, nærmere bestemt vristen. Drammenseren så ut til å kunne fortsette kampen, men måtte sette seg ned på nytt og ble byttet ut like etter.

Heracles presset på for å snu kampen, men klarte bare å få inn en reduseringer minutter på overtid og de tre poengene med bortelaget hjem til Heerenveen.

Skadeplaget

Ødegaard har slitt med mye skader denne sesongen, og det mest urovekkende med dagens skade er at det det nok en gang er vristen som er problemet. 19-åringen var ute i et par måneder ved årsskiftet med et brudd i foten, og det var på samme sted han nå holdt seg til før han måtte forlate kunstgressmatta.

Bildene etterpå viste at nordmannen satt på benken med en teipet fot og med et meget skuffet ansiktsuttrykk.

TV 2 har vært i kontakt med Ødegaards agent, Tore Pedersen, men han kunne ikke svare på skadeomfanget til den unge drammenseren.