Spurs-stjernen kan være tilbake tidligere enn først antatt

Tottenham-manager Mauricio Pochettino utelukker ikke at Harry Kane kan være tilbake fra skade allerede søndag når laget møter Chelsea.

KAN VÆRE TILBAKE: Harry Kane kan være tilbake på banen raskere enn først antatt. Foto: Ian Walton
KAN VÆRE TILBAKE: Harry Kane kan være tilbake på banen raskere enn først antatt. Foto: Ian Walton

Kane har vært ute med en ankelskade siden kampen mot Bournemouth 11. mars, og det ble først spekulert i at stjernespissen kunne være ute helt til mai.

Senere ble det meldt at Spurs-spilleren ville være tilbake i trening i april, men på torsdagens pressekonferanse før søndagens kamp mot Chelsea kom Pochettino med godt nytt til Spurs-fansen.

– Vi må undersøke ham. Han er veldig positiv og gjør det godt. Han blir bedre for hver dag, men vi må undersøke ham. Det er fortsatt noen dager til kampen, og jeg synes det er vanskelig å si verken ja eller nei på spørsmål om han blir involvert i kampen eller ikke, sa argentineren ifølge Sky Sports.

Tottenham ligger på fjerdeplass med 61 poeng i Premier League, mens Chelsea ligge på femteplass med 56 poeng.

Sørloth testes

Alexander Sørloth mangler fortsatt sin første scoring i Premier League og måtte stå over Norges landskamper mot Australia og Albania grunnet en tretthetsskade.

– De første kampene har nok slitt en del på kroppen hans. Det er helt idiotisk å dra til Albania, løpe og krige og kanskje få en OK opplevelse med Norge. En debutscoring for Palace er mye viktigere, sa TV 2s Premier League-ekspert Simen Stamsø Møller den gangen.

Nå har Roy Hodgson uttalt seg om skadesituasjonen til både sin største stjerne Wilfried Zaha og den høyreiste trønderen.

– Uken på landslaget ha gjort godt for Wilfried som har kommet seg veldig. Han kommer til å bli testet i morgen sammen med Sørloth og Tomkins, sa Palace-manageren på en pressekonferanse torsdag.

Crystal Palace tar i mot Liverpool på Selhurst Park til tidligkamp på lørdag. Kampen kan du naturligvis følge på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Sumo fra 13.00.

(©NTB)