SNIKSKYTTER: Edinson Cavani etter scoring mot Wales.
SNIKSKYTTER: Edinson Cavani etter scoring mot Wales. Foto: China Stringer Network

Cavani skjøt hull på Giggs' Wales

Ryan Giggs gikk på et knepent 0-1-tap i kamp nummer to som Wales-trener. I sin 100. landskamp ble Edinson Cavani matchvinner for Uruguay.

Mandagens oppgjør var finalen i en miniturnering i kinesiske Nanning. Det var sjanser til begge lag, men Uruguay hadde de hvasseste.

Cavani gjorde sitt 42. landslagsmål fire minutter etter sidebytte. Han fikk en perfekt ball fra Christian Rodriguez og gjorde en av sine enklere scoringer.

I første omgang traff Luis Suárez begge stolpene. Barcelonas uruguayanske stjernespiss dunket først ballen i aluminiumen etter bare to minutter. Han hadde heller ikke marginene på sin side etter en halvtime. Suarez utnyttet et svakt tilbakespill og rundet Wales-keeper Wayne Hennessey, men klarte ikke å sette ballen i åpent mål.

Før helgen overgikk Gareth Bale legenden Ian Rush og ble tidenes mestscorende landslagsspiller for Wales i 6-0-seieren over Kina. Men tre dager senere så hattrickhelten alt annet enn skarp ut.

Ryan Giggs tok over som walisisk landslagssjef i januar. Det er Manchester United-legendens første jobb som hovedtrener.

Tidligere mandag slo Tsjekkia vertsnasjonen Kina 4-1.

(©NTB)