– Vi har mottatt mail fra Norges Ishockeyklubbs appellutvalg om at Frisk sin appell i forbindelse med protesten etter fredagens semifinale ikke tas til følge, skriver Storhamar på Twitter.

– Enig med dommeren

Frisk Asker har anket etter at deres opprinnelige protest etter et annullert mål i semifinale-serien sendte dem ut av NM.

Patrick Maloney, leder for appellutvalget i Hockeyforbundet, bekrefter dette overfor TV 2.

– Vi er enig med dommer om at Frisk Asker-spilleren slo pucken i mål med hansken i stedet for køllen, skriver Maloney i en SMS.

I Frisk Asker-leiren tar man avgjørelsen til etterretning.

– Nå gleder vi oss bare til å starte planleggingen av neste sesong, sier daglig leder Ole G. Haug.

Se situasjonen som satte sinnene i kok i videovinduet øverst på siden!

Mjøs-derby i finalen

Nicolay Sørensen, leder av sportskomiteen i Frisk Asker, uttalte til TV 2 lørdag kveld at han ikke hadde store forhåpninger om å nå frem med en anke til appellutvalget, men at de «bare måtte gjøre det, fordi dette er fullstendig feil».

– Det vil gnage og irritere hvis vi ikke gjør det. Vi har respekt for avgjørelsen, men av og til så er avgjørelsen som blir tatt feil, og da må vi si ifra, sa Sørensen.

Nå har saken fått en ende etter noen hektiske dager i kjølvannet av den kontroversielle annulleringen. Dermed blir det kamp om NM-tittelen mellom Storhamar og Lillehammer. Første kamp spilles 3. april i CC Amfi.