SKADET?: Det er lenge siden man har sett noe til Zlatan Ibrahimovic etter at han dro på seg en skade i desember, men var egentlig skaden så alvorlig som Manchester United påstod?
SKADET?: Det er lenge siden man har sett noe til Zlatan Ibrahimovic etter at han dro på seg en skade i desember, men var egentlig skaden så alvorlig som Manchester United påstod? Foto: Lee Smith

– Zlatans skade er «fake»

Tidligere Juventus-spiller Adrian Mutu mener å vite at han har informasjon om at skaden til Zlatan Ibrahimovic bare er et påfunn.

Zlatan Ibrahimovic har ikke vært å se i Manchester United-drakten siden uavgjortkampen mot Burnley i desember i fjor.

Det har vært et trøblete kne som har holdt superstjernen ute av spill de siste månedene. Selv om det har blitt meldt at svensken er tilbake i trening har man ikke sett noe til Ibrahimovic siden Premier League-kampen i romjulen.

Nå har den tidligere Serie A-spilleren Adrian Mutu gått ut i media og sagt at skaden til Zlatan på ingen måte er like alvorlig som United og Mourinho skal ha det til.

– Jeg har informasjon om Zlatan, og at han ikke er skadet. Han liker bare ikke Mourinho lenger, noe jeg ikke gjør heller. Han bryr seg ikke om spillet, kun om resultat. Zlatan er frisk, sa Mutu til den rumenske Telekom Sport.

Ibrahimovic og Mutu var lagkamerater i Juventus mellom 2004 og 2006, og var romkamerater på bortekampene i klubben. Det har også vært spekulert mye rundt svenskens fremtid hos «Red Devils», og spesielt amerikanske LA Galaxy har virket som det mest aktuelle stoppestedet.

– Jeg visste ikke at flere svensker har gått til MLS. Det betyr at det er fristende å spille i USA. Los Angeles er en fin by, jeg har vært der ofte på ferie. Det er «laidback». Mer enn det er det ikke å si, sa Ibrahimovic til Expressen tidligere denne måneden.