Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag av kampen i Sportsnyhetene i videovinduet øverst!

Det kokte på kunstgresset i Kristiansund etter at Vålerenga hadde vunnet 1-0.

Aliou Coly havnet i diskusjon med flere Vålerenga-spillere, og etter hvert ble det mer fysisk. Det hele endte med at Coly fikk rødt kort av dommer Tore Hansen, mistenkt for å ha slått mot Vålerenga-spiller Sam Adekugbe, som fikk gult kort.

– Dommeren sa jeg delte ut et slag, og at det var derfor jeg fikk rødt kort. Han hadde gått i bakken om jeg hadde slått ham. Ser du hendene mine, sier Coly til TV 2 og holder opp høyreneven, og fortsetter:

– Du går i bakken når jeg slår. Det er dommerens avgjørelse, så jeg kan ikke gjøre noe. Ingenting jeg sier kan forandre noe.

Coly skal ha havnet i diskusjoner med Vålerenga-spillerne etter at han ikke ville spille ballen tilbake til hovedstadslaget etter at Vålerenga spilte ballen ut da en Kristiansund-spiller lå nede i sluttminuttene.

Slik oppfattet dommer Tore Hansen situasjonen:

– Coly havnet i en situasjon med blant andre Sam Adekugbe, og slik jeg forstår det, så prøver Coly å slå mot hodet til Sam. Derfor gir jeg rødt kort. Sam får gult kort for å oppildne til ansamlingen, sier han til TV 2.

Coly hevder på sin side at han holdt armene oppe for å forsvare seg.

– Holder jeg armene rett ned med så mange rundt meg, faller jeg, sier han.

Vålerenga-trener Ronny Deila hadde ikke fått med seg hendelsen.

– Jeg fikk ikke sett det, du må spørre andre om det. Jeg registrerte at en fikk rødt og at en fikk gult. Det var mye som skjedde på den siste situasjonen, hvor vi skal få ballen tilbake etter å ha sparket den ut på grunn av skade. Da blir det en del sinne, sier Deila til TV 2, og fortsetter:

– Det er lov å spille taktisk uten å være unfair. Det de gjorde var unfair. Men dette er stort sett to lag som er blide og ønsker å spille fair hele veien.