Liverpool-legende spyttet på 14 år gammel jente – nå legger han seg flat

Jamie Carragher er suspendert fra jobben som Sky Sports' ekspert.

Se høydepunktene fra kampen i vinduet øverst!

Lørdag tapte Liverpool 1-2 for erkerival Manchester United på Old Trafford.

Jamie Carragher, som spilte 737 kamper for Merseyside-klubben, var i irritabelt humør etter tapet.

Den tidligere midtstopperen jobber nå som TV-ekspert for Sky Sports, og skal ha blitt ertet av en 41 år gammel Manchester United-supporter i trafikken på vei bort fra stadion, skriver Mirror.

Etter å ha fått tre-fire bemerkninger om resultatet, svarte Liverpool-legenden med å spytte mot bilen. Der skal han ha truffet 41-åringens 14 år gamle datter, som satt i baksetet.

I videoopptaket av hendelsen forteller datteren at hun ble truffet av spyttklysen.

– Han traff meg i fjeset, sier 14-åringen, før hun ifølge den britiske avisen brast ut i gråt.

Sky Sports bekrefter mandag ettermiddag at de har suspendert Carragher mens de vurderer en endelig løsning.

– Sky har denne saken ekstremt seriøst og fordømmer sterkt Jamies handlinger. Vi har gjort det klart overfor ham i dag, og vi har suspendert ham fra hans oppgaver. Det er langt under våre standarder, skriver Sky.

Tidligere mandag ble det klart at episoden også får reaksjoner for en TV-jobb Carragher skulle hatt i Sverige tirsdag. Opprinnelig skulle han vært TV-ekspert under oppgjøret mellom Manchester United og Sevilla i Champions League, men MTG har nå vraket den tidligere Liverpool-stjernen.

– Vi tar ham bort. Han skulle jobbet for oss på Old Trafford, men etter helgens hendelse så vraker vi ham. Du ser på bildene at det er totalt uakseptabel oppførsel, sier MTGs sportssjef Per Nunstedt til Expressen.

Foreløpig er det uklart om Carragher også blir vraket som fotballekspert for Sky Sports News fremover.

– Dette er uakseptabel oppførsel. Vi vil ta dette opp med Jamie, sier en talsperson for Sky Sports, ifølge NTB.

Moren raser
Datterens mor er aldeles rasende på Carragher.

– Jeg var ekstremt sint og skuffet over at han fikk seg selv til å gjøre noe slikt. Når du ser på henne, vet du at hun er et barn. Hva gjorde hun feil? Hun gjorde ingenting galt. Å spytte på noen er så lavmål som du får det. Det er ekkelt, tordner moren.

Carragher har på sin side lagt seg flat etter hendelsen, og beklaget til både datteren og familien – noe familien takker ham for i etterkant. Der familiefaren som erter ham mener det bare var tøys, mener Carragher det gikk litt lengre enn som så.

– Det var litt mer enn bare «halla Jamie, det ble 2-1». Han gjorde det to eller tre ganger. Jeg kjørte bort først, men det fortsatte bare. Jeg mistet hodet. Jeg skulle ikke ha gjort det, men jeg lurte på hvordan en voksen mann – med datteren sin i bilen – kunne oppføre seg på den måten, forklarer Liverpool-legenden i Mirror-intervjuet.

Slik forklarer faren seg

Faren forteller at han tok opp telefonen og begynte å filme Carragher da han kjørte opp på siden av ham.

– Jeg sa: «Hei Jamie, bra resultat, 2-1» – slike ting. Så sa han «2-1, he he», og plutselig forandret ansiktsuttrykket hans. Jeg var sjokkert. Jeg hadde verken fornærmet ham, bannet eller gjort noe voldelig. Jeg har møtt fotballspillere før, og de har alltid vært veldig imøtekommende. Jeg tenkte, «Jamie Carragher, han kommer til å tåle en spøk», forklarer faren.

Men den gang ei.

Lik TV 2 Sporten på Facebook