Rangers-seier på overtid i målfest

Mats Zuccarello og hans New York Rangers tok en etterlengtet seier i NHL mot Vancouver Canucks. Newyorkerne sikret 6-5-seier på overtid.

VANT: Zucca og NY Rangers. Foto: Abbie Parr

Svenske Mika Zibanejad scoret sitt 18. mål for sesongen og sørget for 5-4 med drøyt fem minutter igjen av kampen, men 40 sekunder før full tid utlignet Brock Boeser.

1.22 minutter ut i overtiden var John Gilmour på plass og sikret seieren.

Første periode startet i et forrykende tempo. Etter to minutter hadde Kevin Hayes og Jimmy Vesey scoret for gjestene.

Ti minutter senere la Hayes på til 3-0 for Rangers. Boeser og Bo Horvar reduserte hver sin gang for Canucks før første periode var over. Rangers hadde kun sju skudd på mål i denne perioden.

Daniel Sedin utlignet til 3-3 11 minutter ut i midtperioden før Rangers-debutant Vladislav Namestnikov scoret sitt første mål for klubben.

Ledelsen før den avgjørende perioden klarte imidlertid ikke Rangers å holde på, og kampen gikk til slutt til overtid hvor Gilmour avgjorde.

Rangers sto i fare for å tangere den tvilsomme rekorden fra 2004 på åtte strake kamper uten seier før torsdagens seier.

Mats Zuccarello var på isen i 20.27 minutter, men var ikke involvert i noen av scoringene til bortelaget.