– Vi må kanskje drepe Sánchez

Sevillas trener frykter Manchester Uniteds nye angrepsvåpen før Mesterliga-duellen.

I den nyeste utgaven av TV 2s Premier League-podkast kan du høre hvorfor Manchester United bør frykte Sevilla.

Sevilla-trener Vincenzo Montella forventer at hans mannskap skal gi Manchester United hard kamp om avansementet til kvartfinalen i Champions League, men italieneren frykter spesielt én motspiller.

Montella husker godt hvordan en ung og fremadstormende Alexis Sánchez skapte seg et navn i italiensk fotball og Udinese.

– Vi må kanskje drepe ham, eller slå ham ned, fleipet Montella ifølge The Mirror da han ble spurt om hvordan Sevilla skulle stoppe Sánchez i den første åttendedelsfinalen hjemme på Ramón Sánchez Pizjuán.

– Jeg husker Sánchez veldig godt fra tiden hans i Italia. Han har forbedret seg mye siden den gang, og han er en virkelig god spiller på overganger og når det kommer til å finne rom. Han bidrar med mye fart i angrep, fortsetter Montella på pressekonferansen.

Sánchez står med én scoring og to målgivende på fem kamper siden overgangen fra Arsenal i januar.

Sergio Escudero er en av spillerne som får jobben med å stoppe Sánchez.

– Vi har stor respekt for Manchester United, og i Alexis Sánchez har de en kvalitetsspiller. Vi kjenner ham fra tiden i Barcelona, og han er en intelligent spiller som kommer til er skummel for oss, sier forsvareren.

Paul Pogba sto angivelig over forrige kamp mot Huddersfield med sykdom, men det satte ekstra fart på L'Équipes påstander om at midtbanespilleren angrer på returen til Manchester United og kommer dårlig overens med manager José Mourinho. Montella håper han slipper Pogba onsdag.

– Jeg håper ikke Pogba spiller. Jeg har møtt ham flere ganger, og han er en fantastisk spiller, sier Montella, som har stor respekt for sin trenerkollega i Manchester United.

José Mourinho har vunnet Mesterligaen med både Porto og Inter.

– Jeg vet ikke hvor mange kamper Mourinho har ledet i denne turneringen. Det er sikkert flere enn hundre, men vi skal være klare for denne kampen. Mourinho var en pionér når det kom til taktikk, og jeg har lest mange bøker om ham, sier den tidligere Roma-spissen.

Se Manchester United mot Chelsea på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag fra klokken 14.15. Kampstart kl. 15.05.