SKAL GÅ: Johannes Høsflot Klæbo (tli venstre) og Niklas Dyrhaug er blant de fire uttatte. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SKAL GÅ: Johannes Høsflot Klæbo (tli venstre) og Niklas Dyrhaug er blant de fire uttatte. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Bekrefter: Disse går femmila

Johannes Høsflot Klæbo og Niklas Dyrhaug skal i aksjon.

Didrik Tønseth sa til Eurosport etter stafetten at Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby utgjør femmilslaget.

Tønseth fikk en tung opplevelse på søndagens stafett, og bekreftet etter løpet at han i utgangspunktet er førstereserve til den avsluttende femmila.

– Ja, men sånn som det er nå er jeg reserve, så det er bare å avfinne seg med det. Blir det noen forfall, skal jeg være klar, sier Tønseth til Eurosport.no.

Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby skal gå for Norge, ifølge Tønseth. 26-åringen skal ha fått beskjeden en stund før avreise til OL-byen.

– Det er et solid lag. Det blir spennende å se. Så er det bare å legge beina høyt etter denne dagen, så skal jeg være klar hvis muligheten byr seg, sier Tønseth.

Klæbo bekreftet også sine egne femmilsplaner.

– Planen er å gå femmila. Det er ikke noen tvil om det, så får vi ta en vurdering i løpet av kvelden og morgendagen, men sånn som ting kjentes ut i dag, så føltes jeg bra, og da har jeg lyst til å gå den, sier sprintvinneren til Eurosport.no.

Femmila er den siste øvelsen for langrennsgutta, og går av stabelen den 24. februar.

(©NTB)