Suarez scoret da Barcelona utlignet vanvittig Guardiola-rekord

Luis Suarez scoret igjen da Barcelona kriget til seg en 2-0 seier over Eibar og utlignet vanvittig rekord.

Se målene i Sportsnyhetene over!

Eibar - Barcelona 0-2

Barcelona har vært laget å slå denne sesongen, men etter to uavgjort på de to siste kampene i La Liga har konkurrentene nærmet seg.

Før kampen var det også stilt spenning rundt katalanernes evne til å utligne rekorden på 31 kamper uten tap i La Liga.

Med den kommende kvartfinalen i Mesterligaen mot Chelsea i tankene, var det et Barcelona-lag med cruisekontrollen på som gjestet Eibar lørdag ettermiddag.

Luis Suarez sendte katalanerne i føringen tidlig i første omgangen, etter fremspill av Lionel Messi.

Samme duo var igjen frampå minutter før pause. Denne gangen var det Suarez som dro seg forbi Eibar-keeper Marko Dmitrovic. Mannen fra Uruguay fant Messi i feltet som banket ballen i stolpen fra skrått hold. Dette var argentinerens tolvte stolpeskudd denne sesongen.

Klønete utvisning

Hjemmelaget hadde store problemer med å skape noe som helst mot målet til Marc-Andre ter Stegen etter pause. Det gjorde det ikke noe lettere da Fabián Orellana, som hadde gult fra tidligere i kampen, bestemte seg for å sparke bort ballen og dro på seg sitt andre gule kort.

Med ti mann ble det fryktelig vanskelig for Eibar, og Barcelona tettet samtidig igjen bakover. Lionel Messi var tydelig lysten på å få en scoring, og like før slutt fikk han sjansen. Alene med Dmitrovic reddet serberen, men på returen stod Jordi Alba og hadde få problemer med å punktere kampen.

Etter to kamper uten seier er Barcelona tilbake på vinnersporet og har nå ti poeng ned til Atletico Madrid, med én kamp mer spilt. Med seieren over Eibar utlignet også en fantastisk rekord, 31 kamper uten å tape i La Liga. Forrige Barcelona-lag som klarte dette var under Pep Guardiola i 2010/2011-sesongen.