UT MOT RYKTER: José Mourinho i samtaler med Romelu Lukaku og Paul Pogba.
UT MOT RYKTER: José Mourinho i samtaler med Romelu Lukaku og Paul Pogba. Foto: Adrian Dennis

Mourinho raser mot rykter: – Det er ren løgn

José Mourinho er helt klar på at han og Paul Pogba ikke har samarbeidsproblemer.

Det meste handlet om ryktene rundt Paul Pogba fredag. Manchester United-manager José Mourinho var mektig irritert etter spekulasjonene om en Pogba-overgang.

I Manchester snakkes det om at stjernespilleren Pogba er gått lei manager Mourinhos taktikk. Enkelte medier spekulerer i en sommerovergang for midtbanespilleren.

– Det er ren løgn at vårt samarbeid er dårlig, ren løgn at vi ikke kommuniserer, sa Mourinho på sin pressekonferanse fredag.

– Når dere snakker om «mange spekulasjoner», burde dere heller kalle det «mange løgner». Både Paul og jeg ser at han ikke har spilt på sitt beste i det siste, men det er alt, hevdet portugiseren videre.

– Så la oss se objektivt på det. I de siste kampene har han ikke spilt veldig bra. Det er saken. Det er mitt problem, og Pauls problem. Vi må takle det og forsøke å heve nivået hans, la Mourinho til.

United møter Huddersfield i FA-cupen i helgen. Manchester United kan fort stille med et litt redusert lag all den tid laget skal ut i mesterligaen mot Sevilla til uka.

Tidligere i sesongen vant Huddersfield for første gang på 65 år mot nettopp United. Får de ønskereprisen de ønsker seg? Det ble 2-1 i tilsvarende kamp i oktober.

Inviterte Mason

Chelsea innleder FA-cupens 5. runde sammen med Leicester allerede fredag kveld. London-laget får besøk av Hull, mens Sheffield United tar turen til Midlands.

Chelseas manager Antonio Conte har fått mye kritikk den siste tiden, men får en fin mulighet til opptur mot Hull fra nivå to.

Tidligere i uken kom den triste beskjeden om at Hulls Ryan Mason må legge opp etter en alvorlig hodeskade. Den pådro Mason seg nettopp i en kamp mot Chelsea for et drøyt år siden. Chelsea har invitert spilleren som hedersgjest, melder London Evening Standard.

Tottenham rotet seg ut i omkamp mot Newport (nivå 4) i 4. runde, men blir naturligvis stor favoritt mot Rochdale (sist på nivå 3) søndag.

Jakter fire trofeer

Manchester City tar den korte turen til Wigan mandag kveld. Da skal Pep Guardiolas mannskap holde liv i jakten på fire trofeer. Allerede neste helg skal City ut i ligacupfinale mot Arsenal på Wembley.

Serielederne henger også med i Champions League. Det går mot en heseblesende vår for City-fansen, men en skal ikke glemme at Guardiolas to forgjengere Roberto Mancini og Manuel Pellegrini begge har tapt mot Wigan.

Topplagene er ikke feilfrie i årets FA-cup. Arsenal forsvant ut allerede i 3. runde mot Nottingham Forest, mens Liverpool feilet hjemme mot West Bromwich i forrige runde.

(©NTB)