Conte stirret reporter i senk etter drakt-påfunn

En bisarr hendelse fant sted under Antonio Contes pressekonferanse før fredagens FA-cupkamp mot Hull.

Man sier at et blikk sier mer enn tusen ord, og det kan man trygt si at Chelsea-manager Antonio Conte fikk vist i praksis under torsdagens pressekonferanse.

Italieneren fikk nemlig en Manchester United-drakt med sitt eget navn, tildelt av en italiensk komiker som utga seg for å være journalist. Komikeren skal angivelig være Stefano Corti, som er programleder for underholdningsprogrammet «Le Lene» i Italia.

Det mest oppsiktsvekkende med drakten var at den hadde blitt signert av managerkollega José Mourinho.

De to rivalene har den siste tiden sendt hverandre gjentatte stikk på pressekonferanser og steder der det har vært mulighet for å legge igjen en melding til den andre.

Drakt-stuntet falt ikke i smak hos den karismatiske Chelsea-manageren. For med et iskaldt blikk i retning den italienske komikeren var det tydelig hva 48-åringen mente om spøken.

– Denne er fra din nye venn Mourinho. Han sa til oss at han elsket deg, og har skrevet «fra din venn, José» på drakten. Kom igjen Antonio, dere kommer til å være venner for livet, sa bakmannen for påfunnet da han overleverte gaven.

Det var nemlig han som fikk José Mourinho til å signere drakten for noen uker siden. Uten å vite at det var Contes navn som hadde blitt trykket bakpå, signerte portugiseren fremsiden av drakten.

– Du kan ta med deg den drakten. Bare behold den, sa en tydelig irritert Chelsea-manager før komikeren ble bedt om å sette seg ned.