Molde ha vært på spissjakt siden toppscorer Björn Bergmann Sigurdarson ble solgt til russiske Rostov tidligere i vinter, og fjorårets sølvvinner i Eliteserien kan onsdag bekrefte Daniel Chima Chukwu er hentet tilbake til klubben.

Chima har skrevet under på en avtale med Molde frem til sommeren 2020. Klubbene har ikke offentliggjort overgangsummen.

– Det er helt fantastisk å komme hjem igjen. Jeg kjenner klubben godt fra forrige periode jeg var her, og vet hva som skal til. Jeg har vært her på besøk flere ganger mens jeg har vært ute, og alltid blitt mottatt som en del av familien, det er helt fantastisk å kjenne på. Jeg var her sist i 2016, og Ole Gunnar har alltid sagt jeg er velkommen tilbake. Jeg er veldig, veldig fornøyd med endelig være tilbake, sier Chima til klubbens nettsider.

Chima ble solgt fra Molde til kinesiske Shanghai Shenxin i januar 2015, men for ett år siden gikk han til Legia Warsawa. Der har han slitt med spilletid denne sesongen, men var med å vinne den polske serien forrige sesong.

BA skriver at også Brann forsøkte å sikre seg Chukwu, men den nigerianske 26-åringen foretrakk en overgang til Molde.

Chima ble hentet til Molde fra konkursrammede Lyn i 2010, og han vant serien tre ganger og cupen to ganger i sin første periode i klubben.