Har du noen gang hatt mareritt om å ende opp naken foran millioner av TV-seere? Den sørkoreanske kunstløperen Yura Min var farlig nær i søndagens konkurranse. Hun fikk tidlig problemer med den røde toppen sin.

– Fem sekunder ut i dansen løsnet hempen bak, forteller hun.

Det var ikke hvilken som helst hemp. Det var hempen som holdt kostymet sammen. Resten av isdansen ble en kamp for å beholde klærne på.

– Dette er mitt første OL, og ville vært en katastrofe om jeg hadde mistet toppen min. Jeg var veldig nervøs for at hele greien skulle dette av, sier hun.

Min måtte improvisere underveis for å beholde klærne på. Spesielt armbevegelsene måtte hun være forsiktig med.

Var livredd for at toppen skulle dette av

– Jeg stoppet ikke, for man trekkes i poeng hvis man stopper midt i programmet. Jeg tenkte på om det var best å fikse problemet, ta straffen eller å fortsette, sier Min.

Hun valgte å fortsette. Det holdt til slutt til en 9. plass. Partneren Alexander Gamelin ante fred og ingen fare - en stund.

– Jeg la merke til det halvveis. Toppen skled av skuldrene hennes hele tiden. Hun måtte dra den på plass flere ganger, og det kostet oss mange poeng. Det var ikke fordi vi danset dårlig, sier han.

I ettertid har Min fått mange reaksjoner på sosiale medier. Hun tar klestabben med en god porsjon humor. På Twitter har hun retweetet flere som vitser om episoden.