Syrlig Conte vil lære av kollegene: – Jeg er en katastrofe

Chelsea-manageren mener han må lære seg å overbevise klubben om å kjøpe toppspillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Chelsea mot West Bromwich på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo i kveld fra klokken 20.30. Kampstart kl. 21.

Antonio Conte førte Chelsea til Premier League-tittelen i sin første sesong i engelsk fotball, men denne sesongen har italianeren havnet under hardt press.

Chelsea står med to strake tap og har falt til femteplass med helgens resultater, og mange tror Antonio Contes dager i hovedstadsklubben går mot slutten. Han har flere ganger vært kritisk til at klubben ikke har brukt nok penger på nye spillere.

Chelsea-managerens uttalelser skal ikke ha falt i god jord hos klubbeier Roman Abramovitsj, men Conte gir seg ikke.

– Jeg tror jeg er en katastrofe når det kommer til å overbevise klubben til å kjøpe nye spillere. Jeg tror det er et område jeg kan forbedre meg mye, sier Conte, ifølge The Guardian.

– Jeg har mye å lære av andre trenere og managere på det området. Jeg må snakke med managere som er veldig, veldig gode til å få klubbene til å bruke penger og kjøpe toppspillere, fortsetter 48-åringen.

En oppgitt Conte uttrykte forrige måned at de ikke kan konkurrere mot Manchester-klubbene om spillere på overgangsmarkedet. Han bekreftet også at de var ute etter Virgil van Dijk, som ble Liverpool-spiller i januar.

– Jeg er en type manager som gjør en spiller som er 6/10 til 8/10. Om en spiller er åtte, tar jeg ham opp til ti. Min oppgave er å forbedre hver eneste spiller på alle områder, også mentaliteten, sier Conte, ifølge The Telegraph.

Chelsea signerte Ross Barkley, Emerson Palmieri og Olivier Giroud i januar.