Det er tredje gang på rad Rochdale må utsette en hjemmekamp i ligaen på grunn av baneforholdene, melder BBC.

Selv forklarer klubben utsettelsen med kraftig regnfall over natten, selv om bildene antyder at banen knapt er spillbar uansett værforhold.

Tirsdag fikk de imidlertid spille omkampen mot Millwall i FA-cupen. Rochdale vant, og møter dermed Tottenham neste søndag.

– Jeg trodde genuint at Rochdale-banen var en veddeløpsbane. Hvordan kan denne kampen fortsatt bli spilt, skrev en supporter på Twitter som var til stede på kampen.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino gikk hardt ut mot baneforholdene da Spurs' neste motstander ble kjent.

– Dersom den er slik som på bildene, kan du ikke spille fotball på den. Ikke bare fordi vi er Tottenham. Rochdale kan heller ikke spille fotball der – det er en stor risiko for spillerne. Jeg kommer til å snakke med styreformannen og klubben for å finne en løsning, sa Pochettino etter trekningen, ifølge ESPN.

Styreformann i Rochdale, Chris Dunphy, argumenterte derimot for at banen er forsvarlig å spille på.

– Han kan snakke med styreformannen sin, men det er FA som arrangerer FA-cupen. Ikke Tottenham. Før kampen mot Millwall var dommeren her fra ni om morgenen, og det var han som bestemte at den kunne spilles. Han regnet den som trygg. Hvordan han (Pochettino, journ. anm) kan si noe sånt etter å se på noen bilder, aner jeg ikke, sukket Dunphy.