Den 22 år gamle midtstopperen Matt Miazga er lånt ut fra Chelsea til nederlandske Vitesse.

I uavgjortkampen mot Martin Ødegaards Heerenveen hadde Miazga et noe ukonvensjonelt triks på lur for å sette Denzel Dumfries ut av spill på en offensiv corner.

TV-bildene viser at Chelseas utlånssoldat klyper Dumfries i skrittet, før Heerenveen-backen bare så vidt klarer å holde seg på beina.

– Han tok tak

Miazga er nå blitt bøtelagt av egen klubb for opptrinnet, skriver Daily Mail.

Miazgas lagkamerat Guram Kashia var imidlertid i det spøkefulle hjørnet da han ble vist klippet etter kampen.

– Wow. Han tok tak. Matt er en type spiller som liker å bølle med motstanderen, og er en virkelig tøff forsvarer. Han er spiller av den gamle skolen – litt som Henk Fraser (Vitesses manager, journ. anm), sa Kashia til FOX Sports etter kampen.

Suspendert for å albue Dumfries

Han er imidlertid ikke den eneste Vitesse-spilleren som er i trøbbel etter oppgjøret mot Heerenveen.

Igjen var det Dumfries som fikk unngjelde – spissen Tim Matavz albuet Heerenveen-backen. Matavz blir også bøtelagt av klubben, og er i tillegg suspendert i fire kamper.

Vitesse-sjefene er lite imponert over duoen.

– Vi har bøtelagt både Matt og Tim fordi oppførselen ikke passer til klubbens fair play-regler eller måten vi ønsker å fremstå på, sier teknisk direktør i Vitesse, Marc van Hintum.

Miazga kom til Chelsea fra New York Red Bulls i 2016, og fikk to Premier League-kamper for den regjerende seriemesteren samme år. Utlånsavtalen med Vitesse varer ut neste sesong, ifølge den britiske avisen.