NY KLUBB: Harald Reinkind forlater Rhein-Necker Löwen ved sesongslutt.
NY KLUBB: Harald Reinkind forlater Rhein-Necker Löwen ved sesongslutt. Foto: Ruud, Vidar

Norsk landslagsspiller avbryter kontrakten med tysk storklubb

Den norske landslagsspilleren Harald Reinkind (25) avbryter kontrakten med den tyske håndballstorheten Rhein-Neckar Löwen ved sesongslutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter bundesligaklubben på sin hjemmeside tirsdag.

Reinkind hadde opprinnelig kontrakt med den tyske storklubben fram til sommeren 2019, men nordmannen har en klausul i kontrakten som sier at han kan kjøpes ut for en fastsatt sum. Den velger han å benytte seg av etter denne sesongen.

– Det er synd at Harald (Reinkind) forlater oss siden vi ønsket å ha ham med videre. Men vi aksepterer hans ønske om en sportslig endring, og vi ønsker å feire så mange trofeer sammen som mulig på slutten av sesongen, sa Löwen-direktør Jennifer Kettemann.

Bergensavisen erfarer at Reinkinds nye klubb blir Bundesliga-konkurrent Kiel.

Reinkind har en knalltøff konkurrent i islandske Alexander Petterson på høyrebacken i den tyske klubben, og han ble vraket til Norges tropp til Golden League i oppladningen til EM på grunn av lite spilletid.

Høyrebacken endte opp med å bli tatt ut til Norges EM-tropp, men fikk mye tid på benken bak særlig Kent-Robin Tønnesen. Høyrebackene Eivind Tangen og Magnus Abelvik Rød var også med til Kroatia.

Reinkind, som debuterte i norsk eliteserie som 16-åring, forlot Fyllingen til fordel for Rhein-Neckar Löwen i 2014.

(©NTB)