TRAGEDIE: Edwin Jackson ble påkjørt og drept. NFL-spilleren ble bare 26 år.
TRAGEDIE: Edwin Jackson ble påkjørt og drept. NFL-spilleren ble bare 26 år. Foto: Brett Carlsen

tragedie før super bowl:

NFL-spiller døde etter påkjørsel

Få timer før Super Bowl-finalen kom nyheten om at NFL-spilleren Edwin Jackson har omkommet etter å ha blitt påkjørt i Indiana.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jackson ble 26 år gammel. Han spilte til daglig for NFL-klubben Indianapolis Colts.

– Vi er sønderknuste over å høre nyheten om Edwin Jackons bortgang. Edwin var elsket av alle i og rundt Colts. Vi beundret hans utadvendte personlighet, konkurranseånd og hardtarbeidende mentalitet, skriver Colts på sine nettsider.

Ifølge lokalpolitiet skjedde ulykken klokken 4 om natten lokal tid søndag. Jackson og 54 år gamle Jeffrey Monroe sto sammen ved et stillestående kjøretøy da de ble truffet av en svart Ford. Begge omkom på stedet.

Flere amerikanske medier skriver at 37-åringen som kjørte bilen er mistenkt for å ha vært beruset. Han forsøkte å flykte fra ulykkesstedet til fots, men ble etter kort tid arrestert.

– Edwin var høyt respektert av alle han krysset stier med, og han vil be enormt savnet i garderoben vår og i hele organisasjon. Vi har forstått det slik at en annen person også mistet livet i ulykken, noe som bare gjør vår sorg større denne dagen. Vi er sjokkert og trist av denne tragedien, og våre tanker og bønner er med familien til begge menn i denne vanskelige tiden, skriver Colts.

Søndag spilles Super Bowl-finalen mellom New England Patriots og Philadelphia Eagles i Minneapolis, men opptakten ble ikke av det lystige slaget.

(©NTB)