TIL CITY? Mahrez kan være på vei til Manchester City.
TIL CITY? Mahrez kan være på vei til Manchester City. Foto: Matthew Childs

Fotballryktene på Deadline Day: – City med gigantbud på Mahrez

Og Manchester United-spiller kan forsvinne til Roma. Her er onsdagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ved midnatt onsdag stenger overgangsvinduet. Ryktene florerer.

Her er onsdagens fotballrykter:

Manchester City har kommet med et overraskende bud på 510 millioner kroner for Riyad Mahrez. Bude ble imidlertid avvist av Leicester. Men ifølge The Daily Mail vil City komme med nytt og forbedret bud i løpet av kort tid.

For tre uker siden skal Zlatan Ibrahimovic (36) ha skrevet under for MLS-klubben Los Angeles Galaxy, melder den franske sportsavisen L’Equipe. Men ifølge Aftonbladet, som har vært i kontakt med LA Galaxy, er ingenting signert og klart enda.

Det bekreftet også LA Galaxy-sjef Sigi Schmid på en pressekonferanse onsdag morgen.

– Det har vært mye snakk om det tidligere, og kanskje det er derfor avisene skriver om det igjen. Men jeg vet ikke hvor det kommer fra. Dersom dette stemte, så ville jeg visst om det. Dette er bare rykter, slo han bestemt fast.

Roma har kontaktet Manchester United for å undersøke mulighetene for å kjøpe den 27 år gamle forsvarsspilleren Daley Blind, ifølge The Mirror.

Serie A-leder Napoli er i avsluttende samtaler med Everton med tanke på et kjøpt av den nederlandske midtbanespilleren Davy Klaassen, melder Liverpool Echo.

Newcastles manager Rafa Benitez skal være rasende på klubbeierne fordi han ikke har fått nok midler til å styrke troppen før overgangsvinduet stenger, skriver Mirror.

Blant spillerne Benitez ønsker å kjøpe er Leicester-spissen Islam Slimani og Manchester Citys forsvarsspiller Eliaquim Mangala. Men klubbene er altså ikke blitt enige om en pris, melder Northern Echo.

Arsenal har gitt grønt lys for at forsvarsspilleren Mathieu Debuchy kan forlate klubben til fordel for franske Saint-Etienne gratis, melder L'Equipe.

West Ham har lagt inn et bud på Nice-kaptein Ibrahim Amadou. Det melder Sky Sports.

Wolfsburg har kommet med et konkret bud på Liverpools midtbanespiller Lazar Markovic, ifølge The Daily Mail.

Samtidig har Liverpool sendt 20-åringen Ovie Ejaria på lån til Sunderland, melder Liverpool Echo.