Roma's Emerson Palmieri, right, kicks the ball past Porto's Jesus Corona during a Champions League, play-off, return-leg soccer match, at the Rome Olympic stadium Tuesday, Aug. 23, 2016. (Maurizio Brambattii/ANSA via AP)
Roma's Emerson Palmieri, right, kicks the ball past Porto's Jesus Corona during a Champions League, play-off, return-leg soccer match, at the Rome Olympic stadium Tuesday, Aug. 23, 2016. (Maurizio Brambattii/ANSA via AP) Foto: Maurizio Brambatti

Chelsea punget ut 190 millioner kroner for ny venstreback

Emerson Palmieri er klar for London-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea har signert den brasiliansk-italienske venstrebacken Emerson Palmieri (23) fra Roma.

Serie A-klubben bekrefter på sine nettsider at Chelsea henter Palmieri for 190 millioner kroner.

Diverse klausuler gjør at Chelsea kan komme til å betale ytterligere 86 millioner kroner for 23-åringen.

Opprinnelig forsøkte Chelsea å få til en dobbeltavtale for Palmieri og Roma-angriper Edin Dzeko, men Chelsea skal ha droppet den bosniske angriperen på grunn av hans lønnskrav.

Palmieri, som nylig har kommet tilbake etter en alvorlig korsbåndsskade, kom til Roma fra den brasilianske storklubben Santos sommeren 2015.

Totalt har han spilt 47 kamper for Roma og scoret to mål. Nå skal han konkurrere med Marcos Alonso om en plass i Chelseas startellever.

Emerson Palmieri ble født i Brasil, men fikk italiensk statsborgerskap i fjor. Han ble da tatt ut på det italienske landslaget, men har fremdeles tilgode å debutere for de asurblå.

– Jeg kom hit fordi det er en fantastisk klubb med en stor historie. I dag oppfyller jeg en av mine drømmer, om å ikle med skjorten til en så fantastisk klubb, sier nyervervelsen til Chelseas nettsider.

23-åringen sier han har fulgt Premier League tett.

– Engelsk fotball har jeg sett siden jeg var 15 år. Det spilles virkelig vakker fotball, og det skal bli enda mer vakrere å få spille her, sier han.