TV 2s Premier League-ekspert kårer SIne favoritter:

– Dette er januarvinduets ti beste signeringer

Simen Stamsø Møller mente José Mourinho stod for den beste overgangen i sommervinduet. Det mener han at portugiseren også gjorde nå i januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium!

Overgangsvinduet i England er stengt, og på tampen av en spennende siste dag oppsummerte man i TV 2s Deadline Day-studio hvem som hadde gjort det best.

Premier League-ekspert Simen Stamsø Møller presenterte sin liste over det han anser som de ti beste overgangene til Premier League denne vinteren.

Les også: Stjerneovergangene som gikk i vasken i siste sekund

Her er Stamsø Møllers liste, som til info ble presentert før Alexander Sørloth rekordovergang fra Midtjylland til Crystal Palace var et faktum.

Se TV 2-eksperten presentere sine valg i vinduet øverst!

Er du enig? Uenig? Ta diskusjonen på TV 2 Sportens Facebook-sider!

10. Daniel Sturridge, fra Liverpool til West Bromwich (lån)
– Jeg tror han kan score målene som til slutt holder klubben unna nedrykk. Han kommer til å bli brukt og han dekker et problem de har hatt.

9. Theo Walcott, fra Arsenal til Everton
(Her fikk ikke Stamsø Møller fullført sitt resonnement, men Walcotts to scoringer for Everton kun minutter i forveien kan ha spilt inn.
– Han var ikke nummer ni for tre timer siden, uttalte panelkollega Kasper Wikestad).

8. Emerson Palmieri, fra Roma til Chelsea
– Dette er en posisjon Chelsea har vært på jakt etter en spiller til lenge. Conte vil være fornøyd med å ha fått inn en utfordrer til Alonso.

7. Henrikh Mkhitaryan, fra Manchester United til Arsenal
– Det er mye som skal stemme her. Han må finne en plass i laget, og forsvare den plassen. Jeg tror ikke nødvendigvis at han spaserer rett inn på laget, men det blir en prosess.

6. Lucas Moura, fra Paris Saint-Germain til Tottenham
– Lucas Moura er en spiller jeg har likt veldig godt før, men han har slitt med spilletid, så jeg har ikke sett han så mye i det siste. Jeg gleder meg til å se han spille for Tottenham. Han har ferdigheter som Mauricio Pochettino har vært på jakt etter en stund.

5. Olivier Giroud, fra Arsenal til Chelsea
– Det er nesten rart å si det, for jeg har blitt så vant til å se han for Arsenal og komme inn og score når de trenger det. Men Chelsea mangler spisser som setter sjansene sine, og Giroud kan gjøre det for dem. Enten som backup eller som spisspartner til Morata.

4. Aymeric Laporte, fra Athletic Bilbao til Manchester City
– Dyr overgang. Jeg synes han er god, men er aldri blitt overbevist om at han kommer til å bli en superstjerne. Han har ingen tydelig svakheter, men å spille stopper for Manchester City er ikke bare enkelt. Han kommer til å bli satt på mange prøver, og han kan ikke bestå alle.

3. Pierre-Emerick Aubameyang, fra Borussia Dortmund til Arsenal
– Klassespiller. Fantastisk avslutter med god fart. Det blir interessant å se hva Wenger gjør med Lacazette nå, og jeg tror Aubameyang kommer til å starte på bekostning av franskmannen. For begge to vil spille midtspiss.

2. Virgil van Dijk, fra Southampton til Liverpool
– Han har vært litt opp og ned i starten, men når det gjelder å forsterke et mannskap tror jeg han er en veldig bra signering. Han kommer til å bli kjempeverdifull for Liverpool.

1. Alexis Sanchez, fra Arsenal til Manchester United
– En gave for Manchester United å få en så god spiller. Han er en superstjerne i sin beste alder som kan spiller over alt offensivt.

Se TV 2-eksperten presentere sine valg i vinduet øverst!

PS! Simen Stamsø Møller mente José Mourinho også stod for den beste overgangen i sommervinduet da han foretok tilsvarende rangering forrige Deadline day-sending. Da sikret Manchester United seg Nemanja Matic.