REAGERTE: Tom Brady, her med datteren Vivian og kona Gisele Bündchen etter seieren i fjorårets Super Bowl, kom med en klar melding etter en radioverts frekke kommentar om datteren.
REAGERTE: Tom Brady, her med datteren Vivian og kona Gisele Bündchen etter seieren i fjorårets Super Bowl, kom med en klar melding etter en radioverts frekke kommentar om datteren. Foto: Kevin C. Cox

Superstjernen satte foten ned etter frekk kommentar om hans fem år gamle datter

Radiovert kalte Tom Bradys datteren «en irriterende liten pissemaur».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New England Patriots-quarterbacken Tom Brady (40) avbrøt intervjuet sitt med radiostasjonen WEEI mandag, fordi en av stasjonens programledere hadde kommet med en frekk kommentar om hans fem år gamle datter.

Det var under en diskusjon om Brady-dokumentaren «Tom vs. Time» at radioverten Alex Reimer tråkket i salaten.

Der kalte han fem år gamle Vivian Lake Brady «en irriterende liten pissemaur».

– Veldig skuffende
Da Brady deltok i WEEI-programmet «Kirk & Callahan Show» mandag, var det for å komme med en klar melding.

– Jeg har forsøkt å komme på dette showet i mange år, og har vist dere mye respekt. Jeg har alltid forsøkt å komme hit for å gjøre en god jobb for dere. Det er veldig skuffende å høre slikt. Datteren min, eller noen andre barn, fortjener sannelig ikke det, sa Brady ifølge ESPN.

Deretter la han til at han ville evaluere om han skal gjøre flere opptredener hos radiostasjonen.

– Jeg har virkelig ikke mye å si denne morgenen. Kanskje jeg snakker med dere en annen gang, sa han og avsluttet intervjuet.

Brady pleier å være med i «Kirk & Callahan Show» hver uke, men den frekke kommentaren fra Reimer kom da han deltok i et annet radioprogram forrige uke.

Suspendert
Kirk Minihane, en av vertene i «Kirk & Callahan Show», sa mandag at Reimer hadde blitt suspendert for hele Super Bowl-uken.

Forrige uke skrev WEEIs eierselskap, Entercom, og Patriots under på en flerårig avtale, der det blant annet er inkludert ukentlige radioopptredener fra Brady.

Søndag skal Tom Brady og New England Patriots møte Philadelphia Eagles i Super Bowl. Der kan Brady, som av mange regnes som tidenes beste quarterback, bli mester for sjette gang.

I sine fem Super Bowl-triumfer har Brady blitt kåret til MVP hele fire ganger.

Brady er gift med den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen, og sammen har de barna Benjamin (8) og Vivian (5). I tillegg hat Brady sønnen John Edward Thomas Moynahan (10) med skuespilleren Bridget Moynahan.