PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Crystal Palace ønsker å hente Alexander Sørloth, og skal ha lagt inn flere bud på nordmannen.
PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Crystal Palace ønsker å hente Alexander Sørloth, og skal ha lagt inn flere bud på nordmannen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Avis: Avslo bud på nesten 100 millioner kroner for Alexander Sørloth

Crystal Palace skal ha kommet med flere bud på nordmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge BT.dk har Crystal Palace lagt inn flere bud på FC Midtjyllands norske stjernespiss Alexander Sørloth (22).

Det siste budet skal ha hatt en totalramme på drøyt 96 millioner kroner dersom man teller med alle potensielle bonuser. FC Midtjylland ville ha fått drøyt 50 millioner kroner utbetalt med det samme.

Det takket nordmannens arbeidsgiver nei til.

Sørloth har vært en kjempesuksess i Danmark etter overgangen fra nederlandske Groningen, og Midtjylland topper ligaen ett poeng foran Brøndby.

Tittelkampen gjør at klubben er svært lite lysten på å miste sitt angrepsess. Sørloth har notert seg for ti mål på 19 kamper så langt, og kun tre spillere har scoret mer i Superligaen.

Det er bare et halvt år siden Midtjylland punget ut drøyt fem millioner kroner for å hente nordmannen fra Groningen, og kunne dermed ha hatt en eventyrlig avkastning dersom budet hadde blitt akseptert.

Sørloth har tidligere også spilt for Rosenborg og Bodø/Glimt. Han har fått tolv landskamper for Norge siden debuten i 2016, og står med en scoring.

TV 2-ekspert Jesper Mathisen har fulgt 22-åringen tett, og tror han kan hevde seg i det mange mener er verdens beste liga.

– Det er veldig lite overraskende at Sørloth er interessant for andre klubber fra større ligaer. Han ble kåret til beste spiller i Superligaen denne høsten, og utviklingen hans de siste årene har vært helt fantastisk. Han har blitt en viktig brikke for Lagerbäck, vært fantastisk i Midtjylland og så er han fortsatt sulten på å utvikle seg. Fysikken hans står ikke tilbake for noen av de han spiller mot, og selv i Premier League vil han klare seg meget bra i den fasen av spillet, sier han.