Overgangsvinduet er åpent, og ryktene flommer nærmest over i britiske og internasjonale sportsaviser.

Her er fredagens fotballrykter fra internasjonale medier:

Chelsea skal være i forhandlinger med Roma om å kjøpe den tidligere Manchester City-spissen Edin Dzeko, skriver The Daily Mail.

Chelsea skal ha skrinlagt sin interesse for West Hams Andy Carroll, og bestemt seg for å gjøre alt de kan for å kunne kjøpe Dzeko nå i januar.

London-klubben skal ha lagt inn et bud på omlag 400 milloner kroner for Edin Dzeko, som Roma nå vurderer om er godt nok, hevder The Daily Mail.

Det er ikke bare Dzeko som kobles til Chelsea. Stokes 36 år gamle veteranspiss Peter Crouch vurderes også som et mulig kjøp på Stamford Bridge, hevder Telegraph.

Tottenham vil utfordre Manchester United i kampen om å kjøpte PSG-spilleren Lucas Moura, hevder L'Equipe.

Alexis Sánchez' mulige overgang til Manchester United ser ut til å dra ut. Foreløpig er partene ikke blitt enige om overgangsbetingelsene, skriver The Times.

Manchester United kaster seg inn i jakten på Nice-stjernen Jean-Michael Seri. 26-åringen er også ønsket av Chelsea, Liverpool og Manchester City, hevder Mirror.

Ifølge The Guardian forbereder Manchester City seg på en budkrig mot Manchester United om Nice-stjernen.

Brighton er i sluttforhandlinger med PSV Eindhoven om å kjøpe den 24 år gamle spissen Jurgen Locadia, melder nederlandske De Telegraaf.

Den argentinske superstjernen Paulo Dybala skal ha gitt beskjed til Juventus om at han vil selges til Manchester United, hevder La Gazetta Dello Sport.

Arsenal vil i løpet av kort tid presentere kjøpet av Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang. 28-åringen er utelatt fra troppen til Dortmunds kamp mot Hertha Berlin, melder Bild.

Samtidig kommer det rapporter om at Mesut Özil og Jack Wilshere likevel vil forlenge sine kontrakter med Arsenal, hevder SunSport.

Tidligere Everton-spiller Aaron Lennon og Leicester-spissen Islam Slimani skal begge være på vei til Newcastle United. Det melder Shields Gazette.