Ettertraktet stortalent i trøbbel igjen

Malcom er blitt kalt inn på teppet av Bordeaux-ledelsen etter at en video ble lagt ut på sosiale medier. Se videoen øverst i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brasilianeren sies å være et overgangsmål for flere engelske klubber, med Arsenal og Liverpool som de hyppigst nevnte mulige destinasjonene.

For øyeblikket sliter Malcoms arbeidsgiver FC Girondins de Bordeaux i den franske ligaen, da ser ikke klubbledelsen noe humor i at Malcom ble filmet mens han tulla og lo etter 2-0-tapet for Caen.

Det brasilianske stortalentet er nå kalt inn til et disiplinært møte av den franske klubben, som bekrefter dette på sin Facebook-side.

For andre gang på kort tid

Dette er dessuten ikke første gang Malcom får problemer for utenomsportslig oppførsel. Sist gang var det en selfie med Neymar som fikk negativ oppmerksomhet. TV2 omtalte også den saken.

Nå anser klubben Malcoms oppførsel som mangel på respekt, solidaritet og modenhet overfor sine medspillere og støtteapparat.

Malcoms lagkamerater Otàvio Henrique Santos og Jonathan Cafu ble også fanget på samme kamera, og de tre brasilianerne risikerer nå samme straff.

Malcom er ikke den eneste

Men det er ikke bare i Frankrike at Arsenals overgangsmål er i trøbbel. I Tyskland har også Pierre-Emerick Aubameyang har klart å hisse på seg sin manager, Peter Stöger.

Dette er i sammenheng med at spissen fra Gabon ser ut til å ønske seg en overgang vekk fra Signal Iduna Park. Da han unnlot å stille opp til et lagmøte nylig, ble han utelatt fra troppen til Borussia Dortmund følgende kamp. Stöger reagerer slik på holdningene til forrige sesongs toppscorer i Bundesligaen:

– Å si at jeg er skuffet over oppførselen hans, vil være en underdrivelse. Jeg kan rett og slett ikke forstå meg på hans oppførsel, og jeg er ikke den eneste i klubben som tenker det samme, sier han til tyske Sport Bild.

Allikevel er han ikke så sikker på at hurtigtoget forlater den tyske klubben i januar.

– Jeg regner med at Aubameyang blir her, fastslår tyskeren.