BLIR I MANCHESTER: José Mourinhos kontrakt går ikke ut før etter neste sesong, men nå er det ventet at en kontraktsforlengelse blir offentliggjort snarlig.
BLIR I MANCHESTER: José Mourinhos kontrakt går ikke ut før etter neste sesong, men nå er det ventet at en kontraktsforlengelse blir offentliggjort snarlig. Foto: Jason Cairnduff

– Mourinho forlenger med Manchester United

United-kjenner hevder kontraktsforlengelsen er rett rundt hjørnet.

Manchester United-manager José Mourinho kommer til å forlenge kontrakten som løper ut 2019-sesongen, melder The National.

Artikkelen er skrevet av Andy Mitten, som er kjent for å være journalisten med de aller beste kildene innad i Manchester United.

Kontraktsforlengelsen er ventet å komme innen kort tid, etter at forhandlingene kom i gang tidligere denne sesongen.

I sin første sesong sikret Mourinho Manchester United to trofeer - ligacupen og europaligaen - og ligger i skrivende stund på andreplass i Premier League.

Siden Alex Ferguson ga seg har det blitt sjuende-, fjerde-, femte- og sjetteplass i ligaen. De 22 sesongene som gikk før de, hadde klubben aldri havnet utenfor topp tre.

Mourinho har blitt koblet til PSG tidligere denne sesongen, og det er blitt hevdet at denne sesongen kan være hans siste på Old Trafford.

En kontraktsforlengelse vil etter alt å dømme legge ryktene døde. Mourinho hevdet også i begynnelsen av året at han ønsket å bli værende.

– Om du spør meg direkte om jeg ser meg selv i Manchester United neste sesong, så ser jeg meg selv her. Som jeg sa da jeg ankom, jeg kommer til å forlate klubben når den vil at jeg skal dra. Jeg har ingen planer om å dra i det hele tatt, sa portugiseren.