– Mourinho blir fly forbannet om Chelsea stikker av med Sánchez

TV 2-ekspert mener Alexis Sánchez vil være akkurat det Manchester United trenger nå.

Etter Manchester Uniteds sterke 3-0-seier mot Stoke la ikke José Mourinho skjul på at de er med i kampen om Alexis Sánchez.

Han er som fansen spent på å se hva som skjer med Arsenal-spilleren.

– Jeg vil også vite hva som skjer, men jeg vet ingenting. Nå er han Arsenal-spiller, og til noen sier noe annet så kan jeg ikke si noe om Arsenal-spillere, sa Mourinho til TV 2 etter seieren mot Stoke.

Til BBC gikk han imidlertid litt lengre.

– Om han blir der er det bra for dem. Om han kommer til oss, er det fantastisk for oss, om han går til en annen klubb, er det fantastisk for dem, sier Mourinho i et intervju med den britiske statskanalen.

Samme kanal melder mandag kveld at Mourinho er kvitt konkurransen fra byrival Manchester City om Sánchez' signatur. De skriver at City har slått seg til ro med at chileneren blir for dyr.

Ifølge BBC er imidlertid United klar for å møte Arsenals pris- og spillerens lønnskrav. Det er blitt spekulert i om de vil inngå en byttehandel der Henrikh Mkhitaryan går andre veien.

Feide blusser opp igjen

Samtidig er det skjær i sjøen. Chelsea har nå meldt seg på i kampen om å signere 29-åringen som er kontraktsløs til sommeren. Det melder Sky Sports News.

– Hvis Chelsea kommer og stikker avgårde med Sanchez tror jeg Mourinho blir fly forbannet, sier TV 2s Premier League-ekspert Erik Thorstvedt.

Mourinho har hatt en pågående feide med Chelsea-manager Antonio Conte de siste ukene.

Dersom Conte nå skulle snyte United-manageren for spilleren han ønsker seg vil det trolig bli månelyst.

– Det blir mer ved på bålet. Sánchez til United vil være perfekt for Mourinho. Han trenger den spilleren med x-faktor helt der fremme som leverer igjen og igjen på høyt nivå, sier Brede Hangeland i TV 2s Premier League-studio.

Trengs både på kort og lang sikt

Han tror at Zlatan Ibrahimovic aldri kommer tilbake på toppnivå, og at Manchester United derfor trenger å forsterke sin allerede gode angrepsrekke, og for støtte av sin ekspertkollega.

– Mourinho ser nok på Sanchez som spissalternativ. Det virker ikke som han tror på Martial eller Rashford som spiss, og da trenger man noe annet, sier Thorstvedt.

Det å sikre Champions League-plass neste sesong, og å levere resten av denne er en faktor som gjør at det er attraktivt å hente Sánchez nå.

– I tillegg tror jeg Mourinho ser lenger frem. Han planlegger hvordan han skal ta rotta på Manchester City neste sesong. Han ønsker selvfølgelig de beste spillerne, sier Thorstvedt, som likevel kommer med en liten advarsel.

– Anthony Martial har vært kjempebra i det siste. Jesse Lingard også. Og det er de som er under press. Det kan være de som må betale prisen for at de henter en så bra spiller som Sánchez.