TIL UNITED? Alexis Sánchez nærmer seg Manchester United, hevder engelske aviser.
TIL UNITED? Alexis Sánchez nærmer seg Manchester United, hevder engelske aviser. Foto: Ian Kington

Fotballryktene: – Arsenal har godtatt å selge Sánchez til Manchester United

Og Monaco har takket nei til et bud på 950 millioner for Thomas Lemar. Sjekk mandagens fotballrykter her!

Overgangsvinduet er åpent, og ryktene florerer i britisk presse.

Her er mandagens fotballrykter:

Arsenal har takket ja til å motta Manchester Uniteds 28 år gamle midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan som en del av overgangsavtalen for superstjernen Alexis Sánchez. Dermed tyder alt på at den 29 år gamle chileneren blir Manchester United-spiller i løpet av januar, melder The Guardian.

Og den spanske avisen Sport hevder at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo skal ha fortalt sine lagkamerater at han kommer til å vende tilbake til Manchester United til sommeren. Hvor mye Manchester United må betale for å hente superstjernen, skriver Sport ikke noe om.

Manchester City har samtidig gjort det klart at de ikke ønsker å følge opp interessen for Sánchez. De vil ikke innfri Sánchez' lønnskrav og kravene fra stjernens agent, hevder Goal.

Arsenal på sin side er i avsluttende samtaler om å kjøpe den offensive midtbanespilleren Malcom fra Bordeaux. Prislappen for 20-åringen skal være omlag 400 millioner kroner, melder Guardian.

Samtidig får Arsenal kamp fra Chelsea om å kjøpe Watfords 20 år gamle brasilianer Richarlison, påstår The Sun.

Chelsea er også ute etter en ny angriper i januar. Nå undersøker de muligheten for å hente West Hams 29 år gamle angriper Andy Carroll på lån ut sesongen, opplyser Telegraph.

Manchester United er klar til å tilby den 27 år gamle keeperen David de Gea en ny kontrakt som sørger for at spanjolen blir i klubben ut karrieren, hevder The Mirror.

Crystal Palace håper å fullføre 150-millionersovergangen for Fiorentinas 24 år gaml angriper Khouma Babacar. Det skriver Guardian.

Crystal Palace er også ute etter Ipswichs polske keeper Bartosz Bialkowski. Prislappen for 30-åringen blir rundt 40 millioner, skriver The Sun.

Liverpool skal ha droppet planene om å forsøke å kjøpe Monacos Thomas Lemar i januar etter at den franske klubben krevde 950 millioner kroner i overgangssum, skriver Times.

Borussia Dortmund nærmer seg et kjøp av Basels 22 år gamle back Manuel Akanji. Det skriver Ruhr Nachrichten.